Antena Căutare

A murit băiețelul erou! Tânărul de 16 ani s-a stins pe patul de spital din cauza rănilor!

Craniul băiatului a fost zdrobit în timp ce s-a luptat cu violatorul care i-a atacat mama. Daily Mail informează că acesta a murit 19 luni mai târziu, după ce craniul său a fost distrus luptându-se cu monstrul.

Craniul băiatului a fost zdrobit în timp ce s-a luptat cu violatorul care i-a atacat mama. Daily Mail informează că acesta a murit 19 luni mai târziu, după ce craniul său a fost distrus luptându-se cu monstrul.

Vania Krapivin, în vârstă de 16 ani, care se întorcea acasă de la școală a avut un șoc. El l-a găsit pe vecinul său, Roman Pronin, peste mama sa plină de sânge, care țipa și se zbătea în brațele sale. Criminalul recidivist a înjunghiat-o în repetate rânduri pe Natalia Krapivina, în vârstă de 43 de ani, mama băiatului. Acesta sub amenințarea cuțitului a încercat să o forțeze să facă sex cu el.

Vania, atunci în vârstă de 15 ani, a intrat în apartamentul din Severodvinsk, situat în nord-vestul Rusiei și a văzut scena îngrozitoare. El a luat o ganteră de 3 kg și a lovit fiara. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, a deviat a doua lovitură dată de băiat și și-a întors furia asupra lui Vania. El i-a luat gantera și l-a lovit cu ea în cap. Vecinii care au auzit agitația au chemat poliția. Între timp atacatorul a fugit de la locul faptei crezând că amândoi erau morți.

Gata cu șomajul! Toți șomerii din acest oraș au primit un ultimatum! Consecințe grave pentru cei care se opun... La mulți ani, papa Francisc. Câți ani împlinește azi al doilea papă ce va vizita România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x