Antena Căutare

VIDEO! 9/11: Patru romani, printre victimele de la WTC. Vezi povestile lor!

Conform cifrelor oficiale, 2.749 de oameni, din peste 80 de tari si-au pierdut viata in atentatele din urma cu zece ani. Printre ei s-au numarat si patru romani. Au mers peste ocean in cautarea visului american, dar au ajuns intre patru scanduri.

Bilantul victimelor atentatelor s-a ridicat la 2.978 de morti, dintre care 2.749 la New York.

Turnurile gemene ale World Trade Center (WTC), cei mai inalti zgarie-nori din New York, au fost lovite la un interval de cateva minute de doua dintre avioanele deturnate.

Primul aparat, un Boeing 767 al companiei American Airlines, avand 92 de persoane la bord, dintre care cinci teroristi, a lovit primul turn la ora locala 8:46 (15:46 ora Romaniei), distrugand etajele superioare ale cladirii.

La ora locala 9:03 (16:03 ora Romaniei), al doilea Boeing, model 767, apartinand companiei United Airlines si avand 65 de persoane la bord, dintre care cinci teroristi, a lovit cel de-al doilea turn al World Trade Center, un eveniment care a fost transmis in direct de posturile de televiziune din intreaga lume.

Zeci de persoane, inclusiv romani, sechestrate intr-o tabara de nomazi din Marea Britanie... Consiliul Europei vrea sa interzica avorturile selective in functie de sex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x