Antena Căutare

VIDEO! Amenintare cu bomba in Sydney: O fetita, ostatica

Presa australiana informeaza ca un barbat care sustine ca are o bomba tine ostatica o fata de 11 ani, intr-un tribunal din Parramatta, un cartier din vestul orasului Sydney, scrie Sky News. Politia a confirmat ca desfasoara o operatiune in zona, dar nu a oferit detalii.



"Un barbat in varsta de 50 de ani cu un rucsac in spate a intrat in tribunal alaturi de o fata tanara. La aceasta ora incercam sa negociem cu el. Politistii vorbesc cu acesta de cateva ore. Ne-a spus ce doreste, dar nu putem dezvalui acum revendicarile sale. Incercam sa pastram o normalitate si calmul lucrurilor",

O purtatoare de cuvant a serviciului de ambulanta a declarat ca patru echipaje au fost trimise la tribunal. "Raspundem la un incident in Parramatta", a declarat ea pentru Australian Associated Press.

Politia a declarat presei ca un post de comanda a fost infiintat langa tribunal si mai multe strazi au fost inchise. Pompierii au fost de asemenea trimisi in zona.

Acest incident survine la o luna dupa ce Madeleine Pulver, fiica unui bogat om de afaceri, a stat zece ore cu o bomba la gat, dupa ce un barbat numit Paul "Doug" Peters a intrat in locuinta acesteia, a imobilizat-o si i-a fixat dispozitivul. De asemenea, acesta a lasat la resedinta tinerei si un bilet de rascumparare. Dupa mai bine de noua ore o echipa de genisti a reusit sa neutralizeze "gulerul bomba" si sa o elibereze pe tanara.

Australianul a fost prins si judecat pentru faptele sale.



Citeste si Jurnalul

Foto: news.sky.com

Soc la News of the World: 4 angajati, audiati... Bussines Insider: Populatia lumii va creste cu 30% pana in 2030. Vezi si alte predictii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x