Antena Căutare

VIDEO! Austria, ingropata sub zapada. Mai multi turisti romani, blocati in statiunile din Alpi

Turistii plecati la schi, in aceste zile, in statiunile alpine din Vestul Austriei au avut parte de mult mai multa zapada decat ar fi dorit. Din cauza ninsorilor abundente provocate de furtuna mai multe sosele au fost inchise si mii de turisti au ramas, pur si simplu, prinsi in capcana. La fel s-a intamplat si in cateva cunoscute statiuni din Elvetia si nordul Italiei.

Cel putin 15.000 de turisti au ramas izolati in cateva statiuni montane din vestul tarii. Printre ei se afla si mai multi romani care sunt blocati in statiunea Galtur, din provincia Tirol. Oamenii au fost sfatuiti sa nu iasa afara, deoarece exista riscul producerii de avalanse.


De asemenea, in Bulgaria, ninsorile abundente au afectat centrul si vestul tarii. Stratul de zapada a depasit 60 de centimetri, iar temperaturile au scazut sub minus 10 grade Celsius. Mai multi soferi au ramasi blocati pe sosele, printre acestia numarandu-se si cateva zeci de romani care voiau sa-si petreaca vacanta in statiunile montane din Bulgaria.

Marea Britanie. Infirmier suspectat de uciderea a trei pacienti, arestat de politie... VIDEO! Ministrul Culturii din Republica Moldova, Boris Focsa, prins beat la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x