Antena Căutare

VIDEO! Barack Obama si David Cameron s-au distrat la un meci de baschet

Barack Obama si premierul britanic David Cameron si-au facut timp si pentru distractie la inceputul vizitei de trei zile a britanicului la Washington. Si sotiile celor doi s-au simtit la fel de bine.

Prima vizita in Statele Unite a premierului britanic David Cameron a continuat intr-o cu totul alta nota.

Presedintele Obama si-a tinut promisiunea si l-a dus pe Cameron la un meci de baschet, in statul Ohio. Imbacati lejer si foarte relaxati, cei doi lideri au fost vedetele deschiderii campionatului universitar.

Daca Obama s-a simtit in elementul lui in zona rezervata VIP-urilor, David Cameron a avut nevoie de ceva timp sa inteleaga ce se petrece pe teren. E primul meci de baschet la care asista.

Trebuie sa spun ca ambele echipe stau foarte prost la capitolul aruncari.

Si sotiile celor doi lideri au avut o dupa amiaza. sportiva. Michelle Obama si Samantha Cameron le-au facut galerie copiilor care au luat parte la o competitie numita "Micii olimpici".

Daca sotia premierului Cameron a avut o atitudine ceva mai rezervata, tipic britanica, prima doamna a Statelor Unite nu s-a multumit sa stea pe margine. A luat racheta de tenis si a facut un scurt schimb de mingi cu unul dintre jucatori. Iar la final, cele doua prime doamne s-au fotografiat cu copiii.


Atentate impotriva ambasadelor SUA si Israelului, dejucate in Azerbaidjan... Bilantul naufragiului din Bangladesh a ajuns la 66 de morti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x