Antena Căutare

VIDEO! Explozie intr-un hotel de lux din Insulele Canare

Sase persoane au fost grav ranite, dintre care cel putin una are sanse reduse de supravietuire dupa o explozie produsa intr-un hotel de lux din Insulele Canare. Deflagratia, provocata de o scurgere de gaz, a fost urmata de evacuarea celor aproape o mie de turisti cazati in hotel.

Accidentul s-a produs dimineata, in timp ce un rezervor de gaz era incarcat dintr-un camion cisterna, la centrul balnear din incinta hotelului. Explozia a fost deosebit de puternica si o parte din acoperisul centrului s-a prabusit.

Din nefericire, in zona se aflau mai multi lucratori, dintre care patru au fost grav raniti, cu arsuri de gradul I si II. O clienta norvegiana, care folosea instalatiile balneare, a fost si ea ranita iar starea ei este cea mai grava.

Turista norvegiana, in varsta de 55 de ani, a suferit arsuri pe intregul corp si a fost transportata cu elicopterul, in stare critica, la un spital din capitala Insulelor Canare. In total, cinci angajati ai hotelului sunt raniti iar alte 17 persoane au primit ingrijiri medicale pentru atacuri de panica. Toti turistii din hotel au fost, temporar, evacuati.

Turistii au revenit, totusi, in camere dupa ce s-a stabilit ca structura cladirii nu fusese avariata. Autoritatile locale au deschis o ancheta asupra accidentului. Mai multi turisti si membri ai personalului spun ca au simtit miros de gaze cu putin timp inaintea exploziei.



Foto: EPA/Intact Images

VIDEO! Luminile de Craciun s-au aprins la Paris pe Champs Elysées... VIDEO! Greva generala in Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x