Antena Căutare

VIDEO! O actrita iraniana, condamnata la un an de inchisoare si 90 de lovituri de bici pentru un film interzis

O actrita iraniana a fost condamnata la un an de inchisoare si 90 de lovituri de bici pentru rolul interpretat intr-un film care „vorbeste” despre limitele impuse artisti din aceasta tara.

Sentinta dictata in acest caz de o instanta iraniana a fost anuntata de Kalameh.com, un site al opozitiei, potrivit caruia avocatul lui Marzieh Vafamehr a facut apel, fara a oferi detalii suplimentare.

Marzieh Vafamehr a fost arestata in luna iulie, dupa aparitia in pelicula My Tehran for Sale (Teheranul meu de vanzare), care a starnit critici dure in cercurile conservatoare. Filmul, realizat in coproductie cu Australia, spune povestea unei tinere actrite din Teheran a carei activitate este interzisa de catre autoritati, ceea ce o obliga la o viata secreta pe care o duce in scopul de a se exprima artistic.

Agentia de presa Fars a anuntat ca filmul a fost interzis oficial in Iran, iar vizionarea peliculei constituie o infractiune.


foto: news.com.au

Assange: Exista o elita de securitate transnationala care imparte lumea folosind impozitele noastre... Protest extrem: Calugarii tibetani isi dau foc din cauza chinezilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x