Antena Căutare

VIDEO - Primele imagini din explozia de la Paris: PANICĂ între 1000 de copii

Patru persoane sunt grav rănite, printre care şi un copil, şi alte 16 sunt afectate în urma unei explozii accidentale ce au avut loc la un carnaval popular desfăşurat în Paris, informează The Telegraph, citat de Mediafax.

Patru persoane sunt grav rănite, printre care şi un copil, şi alte 16 sunt afectate în urma unei explozii accidentale ce au avut loc la un carnaval popular desfăşurat în Paris, informează The Telegraph, citat de Mediafax.

Explozia s-a petrecut la în timpul evenimentului cunoscut drept Carnavalul Galben, din Villepinte, o suburbie a Parisului, la 11 mile depărtare de centru, aproape de aeroportul Charles De Gaulle.

Autorităţile locale au declarat reprezentanţilor mass-media că deflagraţia a fost una „accidentală” şi că nu are implicaţii teroriste. La eveniment participau şi aproximativ 1000 de copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

TRAGEDIE! Peste 100 de morți și sute de dispăruți în urma unor alunecări de teren masive produse în Columbia!... "Ați sunat la Ambasada Rusiei. Mesajul dumneavoastră este important pentru noi...", păcăleala de 1 Aprilie car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x