Antena Căutare

VIDEO șocant! Momentul în care o mașină este izbită de un TIR, surprins în imagini. Cinci oameni au murit pe loc

Tragedia rutieră care a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Rusia, a fost filmată și făcută publică pe internet. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și au ajuns și pe rețelele de socializare de la noi. 

Tragedia rutieră care a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Rusia, a fost filmată și făcută publică pe internet. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și au ajuns și pe rețelele de socializare de la noi.

Potrivit publika.md, șoferul unei mașini, marca Toyota, conducea pe contrasens, moment în care a fost lovit violent de un TIR. În urma impactului, mașina a fost făcută zob.

Presa locală a raportat că în urma incidentului au murit cinci persoane care se aflau în interiorul mașinii: un bărbat în vârstă de 52 de ani, o femeie în vârstă de 55 de ani, un băiat în vârstă de 14 ani și două fete de 14 și 7 ani. Șoferul de tir se află în stare gravă la spital.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Este OFICIAL! Încă o țară din Uniunea Europeană a legalizat consumul de canabis... Carnagiu pe autostradă la punctul de plată! 14 oameni AU MURIT! E dramă uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x