Antena Căutare

VIDEO! Top 10 cele mai puternice femei ale lumii

Angela Merkel, Hillary Clinton si presedinta Braziliei conduc topul celor mai puternice femei ale lumii, realizat de Forbes.

1. Angela Merkel conduce cea mai mare economie a Europei, Germania si este vazuta ca leaderul "de facto" al liderii europene.

2. Hillary Clinton, secretarul american de stat este cea care a rezolvat cu succes politica externa a SUA, in cazul revolutiei Primavara Araba si WikiLeaks.

3. Dilma Rousseff, presedintele Braziliei, a 7-a economie a lumii, a castigat increderea poporului dupa ce a concediat mai multi functionari corupti ai statului.

4. Indra Nooyi, director executiv la PepsiCo, este cea care dispune de 400, 000 de angajati si o cifra de afaceri de 60 de miliarde de dolari.

5. Sheryl Sandberg, COO Facebook si cea care a crescut baza de date a Facebookului la 750 de milioane de utilizatori activi.

6. Melinda Gates este fondatorul si vice-presedintele fundatiei lui Bill Gates, una dintre cele mai prospere din lume.

7. Sonia Ghandi este presedinta Congresului National Indian si cea care a avut un rol crucial in progresul tarii.

8. Michelle Obama. Prima doamna a Americii este considerata de multi mai influenta chiar si decat presedintele Obama. Din aceasta pozitie lupta impotriva obezitatii in randul copiilor.

9. Christine Lagarde, directoarea Fondului Monetar International este si prima femeie in fruntea institutiei economice. Lagarde a prezis falimentele Greciei, Irlandei si Portugaliei.

10. Irene Rosenfel, CEO KRAFT Foods. Conduce o companie care este lider pe cea de-a doua piata alimentara din lume, cu un numar de 127, ooo de angajati.

Putin confirma: Daca va fi ales presedinte, il va numi pe Medvedev premier... FOTO! Tratatul pentru disciplina fiscala in UE, semnat de liderii a 25 de state membre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x