Antena Căutare

Video! Atac stradal terifiant după ce un bărbat înalt de 2 metri lovește în plină stradă o copilă de 11 ani izbind-o de pământ

Un bărbat corpolent, de 1,95 de metri înălțime, a lovit o fată de 11 ani în fața unui mall din Asheville, un oraș din statul american Carolina de Nord, situat în localitatea Buncombe. Incidentul a avut loc sâmbătă seara. Omul a fost identificat cu numele de David Steven Bell, 51 de ani.

Video. Caz șocant de violență în fața unui mall! Un bărbat corpolent, de 2 metri lovește cu pumnul în față și pune la pământ o copilă de doar 11 ani! Scenele de teroare s-au petrecut în fața unui mall sub privirile speriate ale martorilor. Bărbatul agresor este profesor de pian și are la rândul său 2 copii

Un bărbat corpolent, de 1,95 de metri înălțime, a lovit o fată de 11 ani în fața unui mall din Asheville, un oraș din statul american Carolina de Nord, situat în localitatea Buncombe. Incidentul a avut loc sâmbătă seara. Omul a fost identificat cu numele de David Steven Bell, 51 de ani, relatează New York Post.

Așa cum se vede în videoclipul de mai jos, omul împinge copilul, care reacționează alergând spre el, dar acesta îi dă un pumn puternic în față și o trimite la pământ."Dumnezeule, Doamne!" Strigă femeia care înregistrează situația, înainte de încheierea videoclipului.
Centrul comercial din Asheville, unde a avut loc incidentul, a raportat că poliția orașului "a răspuns imediat apelului", iar "arestarea" a fost făcută pe loc.

Potrivit Asheville Citizen Times, Bell urmează să apară în fața unei instanțe locale la 5 februarie, după ce a fost acuzat de asalt împotriva unei fete sub vârsta de 12 ani și de asemenea a agresat alte două fete de 13 ani.Cele două alte acuzații au fost legate de mărturisirea altor două fete, care le-au spus autorităților din localitatea Buncombe că Bell le-a împins în timpul incidentului. Dacă se va găsi vinovat, el ar putea săplătească cu până la 150 de zile de arestare pentru fiecare acuzație.

Cine este David Bell?

Rețelele sociale ale lui Bell au fost închise, dar cu toate astea, mass-media a adunat informații înainte de eliminarea sa. Site-ul Heavy spune că Bell este rezident al Black Mountain, de asemenea în Carolina de Nord. Este căsătorit și are doi copii, unul de 20 de ani și o fată minoră. Omul este un profesor de pian și oferă cursuri la diferite nivele ale acestui instrument, de la cele de bază până la jazz.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

E oficial! Marea Britanie iese din Uniunea Europeană pe 29 martie. Ce se schimbă pentru români... Nu e glumă! Se vând case la prețul de un euro! Cine le poate cumpăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x