Antena Căutare

VIDEO! Un procuror militar polonez s-a impuscat in cap in pauza unei conferinte de presa

Un procuror militar si-a tras un glont in cap, in aceasta dimineata, in pauza unei conferinte de presa, sustinuta in Poznan, vestul Poloniei. Mikołaj Przybył, care este grav ranit dar inca in viata, dadea explicatii cu privire la presupusa ascultare a telefoanelor unor jurnalisti care investigau prabusirea avionului presedintelui Lech Kaczynski, la 10 aprilie 2010, scrie thenews.pl.

Dupa ce a rostit o pledoarie "incarcata de emotie", in care a respins acuzatiile de punere sub ascultare a jurnalistilor, procurorul militar a cerut presei sa paraseasca sala "pentru a o aerisi".

"Am auzit un zgomot surd si am revenit in sala, crezand ca una din camerele de luat vederi a cazut. L-am vazut atunci pe procuror zacand pe jos intr-o balta de sange, cu arma de servicu alaturi", a relatat un jurnalist al postului TVN24, potrivit AFP. "Dupa cateva secunde am observat ca procurorul respira inca", a mai spus barbatul.

Citeste si Jurnalul!

Israelul promite razbunare crunta in urma atacurilor cibernetice... Primarul Parisului vrea sa faca o tabara de romi intr-un cartier cu hoteluri de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x