Antena Căutare

Universitatile din strainatate recruteaza studenti romani. Afla ce trebuie sa faci pentru a studia in afara!

Universitatile din strainatate se bat pe studentii nostri. Iar ei nu refuza nicio oferta. Au sansa sa invete de la profesori de renume si chiar sa inceapa o cariera peste hotare. Tarile din nord nu cer taxa de scolarizare, iar altele dau burse care acopera chiar si costurile de intretinere.

Bogdan are acum 17 ani. Anul viitor trebuie sa decida ce vrea sa faca in viitor. E pasionat de fotografie si viseaza deja sa aiba propria afacere in domeniu. Astazi a venit la Cluj sa studieze ofertele marilor universitati din Marea Britanie si Statele Unite. Acolo i-ar placea sa plece. Ca sa-si indeplineasca visul, Bogdan trebuie sa ia la Bacalaureat minimum media 8. In plus, trebuie sa demonstreze ca are o bogata activitate extra-curriculara. Nu-i va fi greu. Este deja membru al unui club de fotografie.

Cu ajutorul bursei a reusit si Radu. Este masterand la o universitate din Norvegia, unde a plecat acum cativa ani impreuna cu prietena sa. Taxa de scolarizare este de 10 mii de euro. Cu ajutorul bursei a reusit sa-si plateasca pana si costurile de intretinere. Si ca el sunt multi altii. Iar universitatile din afara se mandresc cu studentii nostri. La targul universitar din Cluj au venit peste 30 de universitati din 13 tari europene.

Foto: sdstate.edu

Zece ani de la asediul Teatrului Dubrovka din Moscova. Criza ostatecilor s-a terminat cu 170 de morti... Politia italiana a arestat peste 40 de mafioti, intr-un cartier din Palermo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x