Antena Căutare

VIDEO! Vladimir Putin, primul hocheist al Rusiei

Abia investit presedinte, Vladimir Putin a participat la un meci de hochei impotriva unei echipe formata din foste legende sovietice, aducand victoria echipei sale de amatori dupa ce a marcat doua goluri, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea rusa.

Purtand un tricou alb cu rosu cu numarul 11, Putin a trimis pucul in doua randuri in poarta adversarilor. Fiecare gol a fost aclamat de suporteri, intre care si prietenii celui mai puternic om din Rusia fostul premier italian Silvio Berlusconi si fostul cancelar german Gerhard Schroeder.

"Campionatul lumii la hochei pe gheata este in curs. Ii dorim echipei noastre nationale sa invinga si vrem ca generatia actuala sa fie demna de sportivii legendari ai anilor trecuti", a declarat Putin, in cursul unei ceremonii de acordare a unor medalii, dupa meci.

Ales in martie, in pofida unei miscari de contestare fara precedent, Vladimir Putin a fost investit luni pentru un al treilea mandat de sase ani la Kremlin, dupa ce in perioada 2000-2008 a efectuat alte doua mandate.

Romania are "pile" la Elysee: Seful de campanie al lui Hollande, pe jumatate roman... Oficial: Dmitri Medvedev, din nou premierul Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x