Căutare Live

VIRAL! Tot internetul s-a amuzat copios! La ce făcea reclamă autobuzul cu care mai mulți parlamentari francezi au fost transportați la o întâlnire oficială

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr.

Autocarul care i-a transportat pe parlamentari la Versailles pentru a asista la discursul lui Emmanuel Macron de luni făcea reclamă la... parcul zoologic din Paris, relatează huffingtonpost.fr, citat de Agerpres.

În total, 577 de deputați și 348 de senatori s-au reunit în Congres pentru a asista la discursul președintelui francez, iar unii dintre ei au postat pe Twitter fotografii cu autocarul care făcea reclamă la Parcul zoologic din Paris.

"Mașina care i-a adus pe deputați la Congresul de la Versailles", scrie deputatul Jean-René Cazeneuve (La République en Marche), postând un emoticon cu un zâmbet.

La rândul său, Gouth Cedric, un consilier municipal care a postat și el fotografii cu autocarul, se întreabă dacă nu cumva este vorba despre un "mesaj subliminal".

Sute de milioane de americani aniversează Ziua Independenţei! Cum se distrează aceștia „in the american way”... Pare o nebunie, dar nu e nici pe departe așa. Un primar s-a însurat cu un crocodil!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri