Antena Căutare

Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile

Se moare de holeră și astăzi. În Algeria, o a doua persoană a fost răpusă de boala care se răspândește cu viteză și în alte regiuni, după cum a informat  Ministerul Sănătăţii algerian.

Se moare de holeră și astăzi. În Algeria, o a doua persoană a fost răpusă de boala care se răspândește cu viteză și în alte regiuni, după cum a informat Ministerul Sănătăţii algerian.

Potrivit ultimelor analize, "46 de cazuri de holeră au fost confirmate printre cele 139 de cazuri spitalizate din 17 august 2018", informează Ministerul într-un comunicat.

Precedentul bilanţ, comunicat vineri AFP, informa despre 41 de cazuri, dintre cele 88 de cazuri suspecte înregistrate în Alger - 5 bolnavi confirmaţi - şi în trei provincii (wilaya) învecinate.

Virusul se RĂSPÂNDEȘTE într-un ritm accelerat. Au fost confirmate 46 de cazuri noi, în ultimele zece zile

Al doilea bolnav de holeră a murit în provincia Blida (50 de km la au sud de Alger), unde au fost confirmate 25 de cazuri, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Populaţia a fost încurajată să respecte mai frecvent igiena mâinilor şi să spele bine legumele şi fructele.

Un nou CUTREMUR s-a produs în această dimineață! Bilanțul provizoriu arată 2 MORȚI și SUTE DE RĂNIȚI... Femeile din Marea Britanie vor putea face avort acasă. Cu o condiţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x