Antena Căutare

Visul elevilor s-a indeplinit: S-au anulat cursurile pentru ca era vreme frumoasa

Directorul unei scoli din statul american Georgia a anulat cursurile, pentru o zi, pe motiv ca vremea era prea frumoasa pentru ca elevii sa nu se bucure de ea.

Len McWilliams, directorul scolii, spune ca a luat decizia de a le da liber elevilor pentru o zi deoarece a promis ca va gasi un motiv pozitiv pentru anularea orelor, pana cand va iesi la pensie, la sfarsitul anului.

Pana acum, a fost nevoit sa intrerupa orele de nenumarate ori din cauza vremii nefavorabile, asa ca s-a gandit ca a venit momentul si pentru situatia inversa.

Pentru ca vinerea trecuta se anunta o vreme insorita, cu temperaturi de aproximativ 26 de grade Celsius, i-a lasat pe elevi si profesori sa se bucure de toamna calduroasa.

Foto: Intact Images

De rasul lumii! Un britanic supraponderal a primit doua locuri in avion, pe randuri diferite!... Ce nu imita chinezii... De data aceasta, replicile ORASELOR EUROPENE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x