Antena Căutare

„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o ceașcă de ceai

Cel mai vocal critic al lui Vladimir Putin este în comă, într-un spital din Siberia, iar medicii cred că a fost otrăvit. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o ceașcă de ceai Galerie
„L-au otrăvit! Urla de durere” Vladimir Putin a „scăpat” de cel mai mare rival al său, cu o cească de ceai

Cel mai vocal critic al lui Vladimir Putin este în comă, într-un spital din Siberia, iar medicii cred că a fost otrăvit. Aleksei Navalnîi s-a prăbuşit în toaleta avionului care îl aducea la Moscova iar când a ajuns ambulanţa, deja nu mai putea vorbi, potrivit Observator.

Astăzi, prin vocea purtătorului de cuvânt, Kremlinul i-a dorit însănătoşire grabnică.

Medicul personal al activistului cere însă transferul în străinătate, însă medicii spun că starea lui este mult prea gravă pentru a fi transportat.

Diagnosticul politicianului rus nu este cunoscut. Oficial, serviciul de presă al Ministerului Sănătăţii din Omsk a raportat doar că „nu există date despre un accident vascular cerebral sau atac de cord şi nu este infectat cu noul coronavirus”, scrie Meduza.

Pe de altă parte, site-ul de ştiri Baza, fără a cita surse, scrie că în corpul lui Navalnîi a fost găsită o substanţă toxică ce i-a afectat sistemul nervos. Aceeaşi sursă notează că nu se cunoaşte natura substanţei toxice.

Un mort, ținut în hipermarket, acoperit cu umbrele și cutii! Clienții care l-au văzut au suferit un șoc! „Cerem scuze fa... Imagini dramatice! S-a crăpat pământul și a înghițit 21 de mașini, la miezul nopții! Momentul a fost filmat! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x