Antena Căutare

A dat costumul elegant pe echipament de COVID-19. Vladimir Putin, în vizită la un spital în care sunt tratați pacienții cu coronavirus: ”Personalul medical știe ce să facă!”

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a renunțat la costumele elegante și a îmbrăcat unul de protecție, în timpul unei vizite la un spital în care sunt tratați pacienți infectați cu noul coronavirus. 

A dat costumul elegant pe echipament de COVID-19. Vladimir Putin, în vizită la un spital în care sunt tratați pacienții cu coronavirus: ”Personalul medical știe ce să facă!” Galerie
A dat costumul elegant pe echipament de COVID-19. Vladimir Putin, în vizită la un spital în care sunt tratați pacienții cu coronavirus: ”Personalul medical știe ce să facă!”

În imaginile care sunt virale se poate vedea cum Vladimir Putin a îmbrăcat un echipament de protecție și a ales, de asemenea, să poarte o mască de protecție. Fără să stea pe gânduri, președintele rus a îmbrăcat un combinezon galben, și-a pus o mască respiratorie și a mers să viziteze pacienții și medicii din centrul de tratament din Moscova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de vizită, Putin a avut o întâlnire cu membrii grupului de lucru din Rusia pentru combaterea focarului de Covid-19, la care au participat primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, vicepremierul Tatyana Golikova şi ministrul Sănătăţii, Mikhail Murashko.

NU există așa ceva! Ce a ajuns să facă un român disperat de nevastă, la metrou, din cauza COVID-19! „A primit ordin de la consoartă!” – VIDEO

În urma întâlnirii, Putin a decis că vrea să verifice situaţia implementării măsurilor şi le-a spus colegilor: „Hai să vedem Kommunarka” (spitalul care tratează bolnavii cu coronavirus).

Președintele rus s-a arătat mulțumit de felul în care evoluează lucrurile, el declarând că personalul medical ”ştie ce să facă, cum să facă, au tot ce au nevoie şi pot folosi eficient echipamentele existente”.

Până la sfârşitul săptămânii, se estima că la Moscova vor fi efectuate 13.000 de teste Covid-19. Ministrul Sănătăţii a spus că Moscova va avea 5.000 de paturi disponibile pentru pacienţii cu coronavirus în următoarele trei sau patru săptămâni. Directorul spitalului i-a spus lui Putin că 70 de persoane au fost externate din spital în ultimele 24 de ore, cu alte 29 internate.

Cu ce sunt tratați bolanvii de coronavirus din România. Medicamentele, "inspirate" din pandemii mai vechi

Rusia, bilanț oficial

Alte 163 de cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus, motiv pentru care guvernul rus a decis să ia măsuri drastice și să închidă cluburile de noapte, sălile de cinema ori de jocuri, dar și restaurantele, în încercarea de a stopa răspândirea coronavirusului. Anterior, Rusia și-a închis frontierele pentru cetățenii străini. Măsura este valabilă până la 1 mai.

Până acum, Rusia are doar 495 de cazuri de coronavirus și un singur deces. Alte opt persoane sunt, de asemenea, în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Sursa foto: Hepta

Buna Vestire 2020. Papa Francisc, apel către toți credincioșii, în lupta cu coronavirus: La ora 12. să facem toți asta... O bunică a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus în spital. Fiul ei, distrus: ”Dacă n-ar fi fost internată,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x