Antena Căutare

Volodimir Zelenski, nou anunț despre negocierile cu Rusia „Sunt uneori scandaloase”. Ce a transmis președintele Ucrainei

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj video prin care a afirmat că zilnic se poartă negocieri între reprezentanți ai Rusiei și ai Ucrainei.

Volodimir Zelenski, susținând un discurs Galerie
Volodimir Zelenski: „Vom lupta cu curaj până la final. Ne vom odihni când vom câştiga” | Profimedia

Președintele Ucrainei a vorbit, din nou, despre negocierile de pace purtate între Rusia și Ucraina. Volodimir Zelenski a afirmat că negociatorii ucraineni încearcă să aducă discuțiile în favoarea țării pe care o reprezintă, însă negocierile ajung să fie de multe ori dificile.

Citește și: Guvernul din Ucraina anunță un acord cu privire la coridoarele umanitare de evacuare a civililor. Ce se întâmplă la Mariupol

Volodimir Zelenski, despre negoicerile cu Rusia: „Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, însă avansăm pas cu pas”

„Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, însă avansăm pas cu pas. Vom lucra, vom lupta cât mai mult posibil. Până la capăt. Curajos şi deschis. Negociatorii lucrează neobosit. Ne vom odihni doar atunci când când vom câştiga", a afirmat președintele Zelenski, potrivit news.ro.

Volodimir Zelenski şi-a exprimat speranţa că summit-urile progrmate: G7, NATO şi UE - vor duce la sporirea sprijinului față de Ucraina, în contextul Războiului cu Rusia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totodată, Volodimir Zelenski a mai vorbit despre bombardamentele din Mariupol

„În oraş sunt aproximativ 100.000 de oameni. În condiţii inumane. Într-un blocaj complet. Fără hrană, fără apă, fără medicamente. Sub bombardament constant", a spus Zelenski într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Ucraina a pierdut legăturile cu centrala nucleara Cernobîl. Nu mai pot fi furnizate informaţii referitoare la situaţia acesteia

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Citește informații actualizate despre război pe observatornews.ro.

Volodimir Zelenski, mesaj din timpul războiului cu Rusia: „Războiul trebuie să se termine”

Volodimir Zelenski transmite zilnic mesaje din miezul războiului dintre Rusia și Ucraina.

„Le sunt recunoscător ruşilor care susţin Ucraina şi ies în stradă în fiecare zi şi luptă pentru noi şi pentru ei înşişi. Ei luptă pentru pace. Războiul trebuie să se termine. Este necesar să ne aşezăm la masa negocierilor, dar pentru discuţii oneste şi de fond şi în interesul oamenilor, nu pentru o veche ambiţie criminală. Lumea nu crede în viitorul Rusiei, nu vorbeşte despre asta. Nu există un singur cuvânt, nicio singură perspectivă. Ei vorbesc despre noi, ne ajută. Sunt gata să ne ajute cu reconstrucţia după război. Pentru că toată lumea a văzut că, pentru oamenii care se apără atât de eroic, va veni „după război”, a transmis Zelenski zilele trecute.

Rușii au distrus un laborator din centrala nucleară de la Cernobîl. Detalii despre norul toxic care ar fi ajuns în Român... Care este motivul pentru care Vladimir Putin a apelat la ajutorul luptătorilor ceceni în războiul cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x