Antena Căutare

Vreme extrema in Statele Unite: O tornada a facut ravagii in Mississippi

11 oameni au fost raniti in Statele Unite, unde o tornada care a facut prapad in Mississippi. Cativa curajosi au reusit sa filmeze fenomentul spectaculos care a maturat totul in cale.

O tornada a semanat panica printre localnicii din orasul Hattiesfield, Mississippi. A lovit cu o forta incredibila si a devastat tot ce a intalnit in cale. A distrus cladiri intregi in doar cateva secunde si a culcat copaci la pamant cu zecile. In urma urgiei nu au ramas decat distrugeri.

11 oameni au suferit rani destul de serioase si au fost transportati la spital. In regiunile din nord-estul Statelor Unite, in schimb, un viscol puternic a ucis 11 oameni. 475.000 de cladiri au ramas in bezna.

Presedintele Barack Obama a decretat stare de urgenta in statul Connecticut si a facut apel la autoritatile federale sa se implice in eforturile de deszapezire. Si sistemul educational este paralizat. Toate scolile publice din Boston sunt inchise, iar Universitatea Yale a anulat toate cursurile pentru astazi.

Au renuntat de bunavoie si nesiliti de nimeni. LISTA papilor care au abdicat... Discursul de retragere al papei Benedict al XVI-lea: "Puterile mele nu mai sunt capabile sa exercite in mod adecvat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x