Antena Căutare

Cea mai neagră zi pentru România, din cauza COVID-19, este foarte aproape! Previziune terifiantă, de la cercetătorii americani! „Aceasta va fi data! Atât mai durează până la victorie” - VIDEO

Cea mai neagră zi pentru România, în care se va înregistra vârful pandemiei de coronavirus în țară, se apropie, potrivit unei previziuni făcute de cercetători americani.

Cea mai neagră zi pentru România, din cauza COVID-19, este foarte aproape! Previziune terifiantă, de la cercetătorii americani! „Aceasta va fi data! Atât mai durează până la victorie” - VIDEO Galerie
Covid-19

Această zi ar putea fi luni, 13 aprilie, potrivit unor cercetători aericani care au calculat când ar putea fi vârful epidemiei în ţara noastră.

Previziunea a fost făcută de Institutul pentru Măsurători şi Evaluare în domeniul Sănătăţii de la Universitatea din Washington.

Sâmbătă, pe 11 aprilie resursele medicale vor avea cel mai mare grad de solicitare. 8 mai va fi prima zi în care România nu va înregistra niciun deces. Peste fix o lună aşadar! Însă, până în data de 4 august 2020 numărul deceselor ar putea ajunge la 804.

Scenariul americanilor arată că pentru vârful pandemiei, România va avea nevoie de cel puţin 254 de ventilatoare şi peste 1300 de paturi pentru bolnavi. La terapie intensivă, ar fi nevoie de cel puţin 299 de locuri. Dacă ar fi să comparăm estimările cercetătorilor cu cifreele furnizate de autorităţi, nu avem mtoive de îngrijorare.

Studiul arată că aceste calcule ar putea fi valabile doar dacă măsurile de distanţare socială vor fi respectate în România cel puţin până în luna mai.

Citește și: Fiica lui l-a auzit murind! Cristian, primul cadru medical răpus de COVID-19 în România, a fost ucis de o MINCIUNĂ! Noi detalii cutremurătoare ies la iveală! VIDEO

Şi preşedintele Klaus Iohannis i-a rugat, din nou, pe români să respecte regulile, chiar dacă vin sărbătorile.

„Dacă credem că vremea frumoasă alungă virusul şi nu mai este atât de grav, atunci, dragii mei vă spun că putem să ajungem în faza in care aceste măsuri trebuie prelungite luni de zile şi nimeni nu-i doreste asta.

NU mergem la biserica, nu vom merge sa luam lumina, nu vom invita pe nimeni la masă, vom fi acasa si vom urmari liturghia la televizor, vom aprinde o lumanare acasa. Asta astept, dragi romani, sa faceti cu totii!”, a declarat președintele.

Şi tot prevenţia ne-a ajutat să NU înregistrăm un număr atât de mare de decese. Conform algoritmului, pe 8 aprilie, România ar fi putut avea 241 de morţi. Mai grav aşadar decât acum.

Primele alegeri în toiul pandemiei noului coronavirus în SUA, în Wisconsin, trezesc îndoieli cu privire la organizarea a... 500 de oameni urmează să primească o primă doză a unui vaccin anti-coronavirus! Cel mai fericit scenariu al cercetătoril...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x