Antena Căutare

Informații halucinante despre fostul zidar devenit peste noapte medic stomatolog fals! Cu ce își anestezia bărbatul ,,victimele''

Apar informații șocante despre stomatologul fals care a pus în pericol viețile consătenilor practicând intervenții de specialitate fără studii în domeniu cu doar 8 clase terminate!

Informații șocante despre zidarul cu 8 clase care s-a dat drept stomatolog! Bărbatul folosea ca anestezie și dezinfectant țuica pentru ca oamenii bolnavi să nu mai simtă durerea! Ce pedeapsă a primit infractorul

Apar informații șocante despre stomatologul fals care a pus în pericol viețile consătenilor practicând intervenții de specialitate fără studii în domeniu cu doar 8 clase terminate!

Conform informațiilor obținute de reporterii observator.tv, foștii pacienți ai fostului zidar și actual medic stomatolog au mărturisit că bărbatul le oferea câte un pahar de țuică pentru a le trece durerea după intervenții. Pacienţii erau anesteziaţi cu alcool şi apar mărturii ale unor posibile victime. Pe pagina de Facebook, o femeie îl numeşte ,,escroc'' şi spune că i-a distrus dantura.

La audieri, fostul zidar a susţinut că nu e doctor, dar vrea să fie, urmând o specialziare în acest sens.

Povestea zidarului care a devenit dentistul satului a împărţit comunitatea în două: cei care îl acuză pe medicul fals pentru iresponsabilitate și lipsă de profesionalism și persoanele care au fost mulțumite de serviciile pe care stomatologul fals le oferea pacienților cu probleme dentare.

După două ore de audieri la secţia de poliţie din Snagov, bărbatul care s-a dat drept dentist a plecat liber, acasă, râmânând însă fără tot instrumentarul din cabinetul stomatologic.

”Nu practic meseria asta! Soţia mea este medic stomatolog şi cabinetul este funcţional din '92. Eu sunt la o specializare de medicină. Nu sunt zidar!”, a spus bărbatul.

De asemenea, el susţine că în niciun moment nu a profesat ilegal. Doar că oamenii din Gruiu povestesc cu lux de amănunte ce se întâmpla în cabinetul lui de stomatologie. În sat e cunoscut drept "doctorul". Sunt mărturii şi despre practici ca-n Evul Mediu.

(Localnic): ”Costel i-a dat lui fiu-meu un pahar de tuică! Ia, ma, un pahar de tuica si iti trece!”

(Reporter): Si i-a trecut?

(Localnic): I-a scos măseaua! I se spunea Costel, o perioadă, și la urmă punea lumea să îi zică domnul doctor!

În Gruiu se vorbește și despre incidente mai serioase

”Era zidar el! Mi-a povestiti cineva că a fost la el, i-a scos măseaua şi după ce i-a scos-o, s-a umflat! S-a dus înapoi la el. "Ce faci, dom'le? S-a umflat aia!". L-a luat în maşină şi a plecat cu el la Facultatea de Stomatologie şi i-a plătit el toate alea”, povestește un alt localnic.

Ca sa fie siguri ca barbatul nu va mai profesa, politistii nu au plecat cu mana goala in urma perchezitiilor. Au fost confiscate toate ustensilele si medicamentele gasite in cabinetul stomatologic.

Pe pagina lui de socializare, o femeie susţine că este victima falsului dentist.

”Mi-ai distrus toată gura, şarlatan şi escroc ce eşti!”, spune mesajul.

Cu toate acestea, poliţia nu a primit încă nicio plângere oficială din partea unor posibile victime. Povestea zidarului care a devenit dentistul satului a împărţit comunitatea în două. Sunt şi vecini care sar în apărarea bărbatului. Spun că învăţat meserie de la un profesionist. De la soţia lui, medic stomatolog cu diplomă.

”Soţia a fost medic, dar i-a luat dreptul de liberă practică!”, declară un locanic.

”A zis ca a investit prea multi bani in aparatura si vrea sa faca si el chestia asta. Fiind cu sotia ani buni in Germania voi si el sa intre pe meserie”, spune un alt sătean.

Pentru a deveni medic stomatolog facultatea de profil este obligatorie. Dar, potrivit unor surse din interiorul anchetei, bărbatul din Gruiu nu are nici liceul absolvit. În plus, la o simplă verificare pe site-ul Colegiului medicilor dentişti din România numele soţiei nu apare. Îl găsim doar într-un tabel de anul trecut al unităţilor sanitare din subordinea DSP Ilfov. Până acum, Colegiul Medicilor Dentişti nu a comentat acest caz. Poliţia anunţă însă că ancheta merge mai departe.

Sursă: observator.tv

Dramă cumplită în familia lui Mirel Rădoi! Fratele său s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin... Toți părinții trebuie să afle! Care este anunțul Ministrului Educației despre eliminarea orelor de sport din învățământu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x