Antena Căutare

Femeie din Bacău, "abonată" la Salvare! Băcăuanca a fost lovită de trei ori, pe aceeași trecere de pietoni: "O știm pe doamna!"

O femeie din Bacău a ajuns pentru a treia oară la spital, în decurs de doar câteva luni, lovită fiind de câte un șofer, pe aceeași trecere de pietoni din oraș. Personalul de la Urgențe, respectiv asistenta de pe Ambulanță, au recunoscut-o pe băcăuanca ghinionistă.

Femeie din Bacău, "abonată" la Salvare! Băcăuanca a fost lovită de trei ori, pe aceeași trecere de pietoni: "O știm pe doamna!"
Femeie accidentată de trei ori în Bacău | zdbc.ro

O femeie din Bacău a fost lovită de mașină pentru a treia oară pe aceeași trecere de pietoni. Femeia de 50 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, a fost lovită de un taximetrist, pe trecerea de pietoni din centru, aproape de Primărie.

Personalul de la Ambulanță susține că e a treia oară când femeia o pățește în același loc. Femeia a fost transportată la SJU Bacău, cu un traumatism cranio-cerebral minor, informează zdbc.ro.

S-a schimbat legea! Vouchere de vacanță mai mari în 2020. Sancțiuni de peste 50.000 de lei pentru unitățile care încalcă... 3 idei de cadouri de Moș Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x