Antena Căutare

Caz terifiant în Galați. Femeie tâlhărită în stradă de un minor

Un minor din Galaţi a fost surprins de un jandarm, aflat în afara orelor de program, în timp ce fura poşeta unei femei. Minorul nu este la prima abatere, acesta se afla sub control judiciar pentru tâlhărie.

Un minor din Galaţi a fost surprins de un jandarm, aflat în afara orelor de program, în timp ce fura poşeta unei femei. Minorul nu este la prima abatere, acesta se afla sub control judiciar pentru tâlhărie.

"Duminică, 20 octombrie, în jurul orei 11.05, în timp ce se afla în zona Teatrului Dramatic din municipiul Galaţi, un jandarm aflat în afara orelor de program a auzit strigătele de ajutor ale unei femei, iar în momentul în care a privit înspre staţia de autobuz a observat un tânăr care fugea cu o poşetă. În acel moment, colegul nostru a pornit în urmărirea fugarului reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze. Totodată, jandarmul a solicitat sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Galaţi, aflat într-o zonă apropiată'', a declarat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

În urma legitimării s-a stabilit faptul că persoana în cauză este minor, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta se află sub control judiciar, fiind autorul unei tâlhării produse în primăvara acestui an. De asemenea, jandarmii au stabilit că minorul a profitat de vârsta femeii şi i-a sustras poşeta după care a încercat să fugă printre clădirile din zonă. Persoana vătămată, în vârstă de 64 ani, şi-a recuperat poşeta în care avea banii de cumpărături, actele şi le-a mulţumit jandarmilor pentru promptitudinea de care au dat dovadă.

Minorul a fost condus la sediul secţiei de poliţie unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar la faţa locului, alături de mama minorului şi avocat, jandarmii au solicitat prezenţa reprezentanţilor Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

Citește și: Femeie batuta si talharita pentru 1 leu

Preşedintele Klaus Iohannis se află, luni şi marţi, la Tokyo, unde va participa la ceremonia de întronare a Împăratului ... Hoț de plăcuțe, prins înainte de lovitură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x