Antena Căutare

FOTO Imagini terifiante. Bătute cu biciul fără milă! Fete de șase, opt și unsprezece ani agresate de propriul tată!

Fete de 6, 8 şi 11 ani lovite cu bestialitate de tatăl lor cu biciul

Reţinut după ce şi-a bătut cele trei fiice minore cu biciul, un bărbat din Alba a fost arestat preventiv de Judecătoria Aiud. Ceea ce le-a putut face fetelor sale este de-a dreptul înfiorător!

Subb influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul din comuna Stremţ, a decis să se răzbune pe cele trei fete ale sale minore. A luat un bici şi le-a lovit cu bestialitate,inclusiv pe faţă. Copilele au fost lovite atât de tare, încât medicul legist a eliberat un certificat care atestă 5 zile de îngrijiri medicale. Au fost lovite pe mâini, picioare şi pe spate. Imaginile agresiunii sunt terifiante!

La data de 29 iulie 2019, poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Geoargiu de Sus, comuna Stremţ, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie, potrivit IPJ Alba.

”În fapt, în seara zilei de 28 iulie, poliţiştii Secţie 3 Poliţie Rurală Aiud, în baza unor informaţii cu privire la posibile fapte de violenţă la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 şi 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu şi au demarat activităţile de cercetare.

Tatăl minorelor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile În urma primelor investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obţinut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019”, se precizează în comunicatul IPJ Alba.


FOTO Imagini terifiante. Bătute cu biciul fără milă! Fete de șase, opt și unsprezece ani agresate de propriul tată!

Cutremur în România! A depășit 3 grade pe scara Richter... O medalie de aur şi trei medalii de argint pentru elevii români care au participat la Olimpiada Internaţională de Chimie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x