Antena Căutare

OFICIAL: FRF a anunțat stadioanele pe care se vor disputa finala Cupei României și Supercupa. Ce meci se va juca pe noul ”Ion Oblemenco”

În cursul acestei după-amiezi, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca finala Cupei României, ediția 2017-2018, programată pe 27 Mai, să se desfășoare în București, pe Arena Națională.

”Arena Națională va găzdui duminică, 27 mai, finala celei de-a 80-a ediție a Cupei României. În cadrul Comitetului Executiv întrunit luni, 7 mai, s-a aprobat propunerea administrației FRF pentru disputarea finalei Cupei României, ediția 2017/2018, pe Arena Națională din București.” se arată în comunicatul FRF.

Fanii celor de la CS ”U” Craiova care visau ca finala Cupei României să se dispute pe noul ”Ion Oblemenco” primesc și o veste bună de la CEx-ul FRF. Dacă vor câștiga Cupa, acolo unde sunt mari favoriți, oltenii își vor putea susține echipa de acasă. Asta pentru că, tot azi, în cadrul ședinței FRF, s-a decis și locația în care se va desfășura Supercupa României. Aceasta se va juca pe stadionul ”Ion Oblemenco„ din Craiova, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

OFICIAL: FRF a anunțat stadioanele pe care se vor disputa finala Cupei României și Supercupa. Ce meci se va juca pe noul ”Ion Oblemenco”

Finalistele Cupei României se vor afla după disputarea returului semifinalelor, care sunt programate în această săptămână. Miercuri, 9 mai, la ora 17:00 FC Botoșani primește replica celor de la CS ”U” Craiova (în tur, 1-5). Joi, 10 mai, ora 20:00, în derby-ul județului Sibiu, Gaz Metan Mediaș joacă cu cei de la AFC Hermannstadt (în tur, 0-1).

Finala Cupei României Elite 2018, la categoria de vârstă Under 19, se va disputa pe aceeași dată și pe același stadion, în deschiderea finalei de seniori, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

Vremea 8 mai. Se anunță vreme mohorâtă, iar ploile vor acoperi jumătate din țară... În anul centenarului aniversăm 100 de ani de la moartea unuia din marii poeți naționali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x