Antena Căutare

Gașca Zurli anulează toate reprezentațiile din luna martie, de teama coronaviruslui

Chiar dacă, din punct de vedere al legii, Gașca Zurli își poate susține spectacolele, întrucât sălile în care se desfășoară nu depășesc o capacitate de 1.000 de persoane, aceștia amână toate evenimentele programate pentru luna martie.

Gașca Zurli anulează toate reprezentațiile din luna martie, de teama coronaviruslui
Gașca Zurli amână reprezentațiile pe luna martie, de teama coronavirusului

„Chiar cred că este un moment în care să ne așezăm, să ne liniștim și să ne concentrăm pe ce putem face efectiv pentru ca această situație să dureze cât mai puțin. În următoarea perioadă, Gașca Zurli își amână toate evenimentele publice din România.”, spune reprezentantul grupului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„O să îi învățăm pe copii cât de importantă e igiena, iar dacă după nebunia asta rămânem măcar cu faptul că o să ne spălăm pe mâini foarte des, deja e un câștig foarte mare.”, adaugă aceasta.

Citește și: Coronavirus în România - LIVE TEXT. Măsuri de urgență luate de autorități. Vor închide școlile

„Îi rog pe părinți să ne susțină în această decizie, să le explice copiilor de ce nu se vor întâlni cu Gașca Zurli sâmbăta aceasta.”

Descoperirea oamenilor de știință! O omidă ar putea salva planeta de poluarea cu plastic... Drăgălășenii cât o mânuță: 15 puiuți de animale care îți încap în palme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x