Antena Căutare

Accident MORTAL pe un pod:15 morți! Un autobuz cade într-un râu după o luptă ca în filmele de groază între o pasageră și șofer. Imagini video cu puternic impact emoțional!

Potrivit poliției locale, accidentul a fost declanșat atunci când o femeie nervoasă, în vârstă de 48 de ani a început să se certe și să-l atace pe șoferul autobuzului pentru că nu a oprit la una dintre stații. În cele din urmă. șoferul a pierdut controlul autobuzului. Cincisprezece persoane și-au pierdut viața în provincia chineză Chongqing.

Potrivit poliției locale, accidentul a fost declanșat atunci când o femeie nervoasă, în vârstă de 48 de ani a început să se certe și să-l atace pe șoferul autobuzului pentru că nu a oprit la una dintre stații. În cele din urmă. șoferul a pierdut controlul autobuzului. Cincisprezece persoane și-au pierdut viața în provincia chineză Chongqing.

Autobuzul a căzut în gol 50 de metri de pe podul aflat pe podul Yangtze, în orașul Chongqing, duminica trecută.

Inițial supraviețuitorii au declarat că autobuzul a încercat să evite un vehicul, însă imaginile din filmare arată că șoferul a fost lovit de o femeie pentru că nu a oprit într-una dintre stații, așa că acesta i-a întors palma, uitând că are în mâinile sale zeci de suflete. De asemenea, autobuzul a lovit frontal și mașina care circula regulamentar. În filmare, ceilalți pasageri pot fi auziți cum țipă.

Imediat după ce autobuzul a ajuns în apa râului, o operațiune de salvare uriașă a fost mobilizată. La fața locului au fost trimise zeci de bărci de salvare și echipaje de pompieri pentru a scoate victimele din apă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 5 ani, a citit 10.000 de cărți, scrie 3 eseuri pe săptămână în limba engleză și are un CV impresionant de 15 pagini.... Și-a deschis cea mai bizară afacere, dar îi merge grozav! Câștigă peste 100.000 de lire sterline pe an de pe urma fetişu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x