Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

În 2013, Ana Zaiacivsca, Miss Ucraina, era declarată moartă. La şase ani după vestea şocantă, soţul ei avea să descopere ceva îngrozitor pe Instagram.

În 2013, soțul Anei Zaicovscaia, fostă Miss Ucraina, primea o veste teribilă. Femeia pe care o iubea că pe ochii din cap fusese găsită moarte. A ieșit să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Politistii au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice. 

În 2013, soțul Anei Zaiacivsca, fostă Miss Ucraina, primea o veste teribilă. Femeia pe care o iubea că pe ochii din cap fusese găsită moarte. A ieșit să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Politistii au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice.

Însă, după şase ani, acesta urmă să aibă parte de o surpriză șocantă, în timp ce naviga pe Instagram. Anna trăia fericită alături de un alt bărbat.

Deși la început s-a gândit că nu are cum să fie ea, ulterior a aflat tot adevărul, potrivit dailynews.ro. Șocul a fost și mai mare, realizând că bărbatul langă care aceasta trăia în New York era chiar verișorul său.

Recomandari