În 2013, Ana Zaiacivsca, Miss Ucraina, era declarată moartă. La şase ani după vestea şocantă, soţul ei avea să descopere ceva îngrozitor pe Instagram.

În 2013, soțul Anei Zaicovscaia, fostă Miss Ucraina, primea o veste teribilă. Femeia pe care o iubea că pe ochii din cap fusese găsită moarte. A ieșit să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Politistii au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice. 

În 2013, soțul Anei Zaiacivsca, fostă Miss Ucraina, primea o veste teribilă. Femeia pe care o iubea că pe ochii din cap fusese găsită moarte. A ieșit să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Politistii au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice.

Însă, după şase ani, acesta urmă să aibă parte de o surpriză șocantă, în timp ce naviga pe Instagram. Anna trăia fericită alături de un alt bărbat.

Deși la început s-a gândit că nu are cum să fie ea, ulterior a aflat tot adevărul, potrivit dailynews.ro. Șocul a fost și mai mare, realizând că bărbatul langă care aceasta trăia în New York era chiar verișorul său.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri