Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

INCEST! ,,A rămas însărcinată și nu știu ce să mai fac". Știrea care a ÎNGROZIT presa

Un tânăr mărturisește că s-a îndrăgostit de sora lui vitregă, cu mulți ani în urmă. În prezent, relația incestuoasă a luat o întorsătură neașteptată. 

Un tânăr mărturisește că s-a îndrăgostit de sora lui vitregă, cu mulți ani în urmă. În prezent, relația incestuoasă a luat o întorsătură neașteptată.

Tânărul povestește că are o relație amoroasă cu sora lui vitregă încă de pe vremea când aveau doar 15 ani, iar acum fata a rămas însărcinată.

,,Acum, avem amândoi 21 de ani. Locuim cu mama ei și tatăl meu. Eram o familie normală până să ne îndrăgostim nebunește. Totul a început atunci când ea avea coșmaruri și eu mă duceam la ea în cameră să o liniștesc. De atunci, făceam sex de fiecare dată când plecau părinții noștri de acasă. A durat trei ani toată această poveste, iar acum a rămas însărcinată. Le-a spus părinților că s-a îmbătat într-o noapte și a avut o aventură. Vrea să îl păstreze și să le spunem părinților. Nu știu ce să mai fac, eu nu vreau să afle, vreau să am o viață normală", a mărturisit băiatul.

,,Când faci un lucru greșit, nu mai poți da înapoi. Faptul că ai făcut sex cu sora ta vitregă e complet greșit, mai ales că ați făcut acest lucru când aveați sub 18 ani. Nu te mai ascunde, nu ar fi corect pentru bebeulușul vostru. Nu o să fie ușor, dar trebuie să îți asumi responsabilitatea și să le spui părinților ce ați făcut", a reacționat un psiholog.

Recomandari