Antena Căutare

25 de ani de Antena 1: Observator, la înălțime! Reporterul Sonia Simionov a sărit cu parașuta, de la patru mii de metri altitudine: ”La muulți ani!”

În 25 de ani, lumea s-a schimbat. Nu şi setea oamenilor pentru informaţie. Cu ajutorul vostru, am dus Observatorul pe cele mai înalte culmi.

În 25 de ani, lumea s-a schimbat. Nu şi setea oamenilor pentru informaţie. Cu ajutorul vostru, am dus Observatorul pe cele mai înalte culmi. Şi de 25 de ani, suntem la înălţime. Fiecare zi, e pentru noi o provocare. Şi fiecare ştire, o nouă doză de adrenalină. Fie că suntem pe teren, în redacţie sau aici, în platou. De ziua noastră, am trăit emoţiile la patru mii de metri altitudine

De ziua Antenei 1, reporterul Sonia Simionov a dus Observatorul la înălțime, la propriu, întrucât a fost protagonista unui episod cu totul și cu totul inedit. Mai exact, ea a sărit cu parașuta de la patru mii de metri.

”Dacă nici asta nu înseamnă la înălțime, atunci nu știu ce înseamnă”, a spus ea.

Ce a ieșit, vedeți în clipul de mai sus!

O tânără și-a comandat o rochie de pe internet, dat a trăit un adevărat șoc! Ce „surpriză” a primit... Ce minuni se săvârșesc la moaștele Sf Andrei - Boli grave sunt vindecate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x