Antena Căutare

8 MARTIE: ce mărțișor oferim în funcție de zodie! Racii, firi sensibile, se mulțumesc cu orice

Iată care este mărțișorul perfect în funcție de zodie:

Iată care este mărțișorul perfect în funcție de zodie:

Berbec. Curajoși, activi și cu spirit de inițiativa, berbecii vor fi reprezentați cu succes de un scump, cu pietre prețioase, dintr-un metal scump sau alte caracteristici de acest gen. Nuanță norocoasă a zodiei, roșul, trebuie să se regăsească negreșit în paleta cromatică a mărțișorului.

Taur. Firi practice, stabile, comode și calme, taurii vor aprecia un mărțișor care să prezinte în același timp și o latura practică: o cutie de bijuterii, o statuie sugestivă, un bol etc. Materialul caracteristic zodiei, cuprul, va aduce noroc și prosperitate acestor nativi, iar piatră prețioasă (safirul) îi va proteja pretutindeni.

Gemeni. Curioșii și comunicativii gemeni vor aprecia un mărțișor inedit, amuzant, unic, dedicat lor personal sau confecționat manual. Nuanță de galben și pietrele norocoase ale zodiei, agățul și smaraldul, sunt elemente care ar însoți cu succes acest mic talisman al începutului de primăvară.

Rac. Nativii din zodia racului sunt persoane sensibile, înclinate către viață de familie. De aceea, orice mărțișor care să îi atingă profund din punct de vedere sentimental va fi binevenit: flori, bijuterii din argint, o felicitare cu o poezie emoționantă sau chiar o cutie muzicală cu melodia preferată.

Leu. Leii sunt atrași de lux și opulență, astfel că mărțișorul perfect pentru ei va produce cu siguranță daune în buget. Metalul caracteristic zodiei este aurul, iar pietrele norocoase sunt chihlimbarul, onixul și jadul. Un obiect de lux, cu eticheta faimoasa, poate înlocui cu succes orice altă varianta de mărțișor disponibilă pe piață.

Fecioara. Fecioarele sunt firi conservatoare și profunde, observă întotdeauna semnificația din spatele obiectului și valoarea sentimentală din spatele gestului. Un mărțișor tradițional, confecționat manual (pictat, împletit, tricotat etc) sau care să exprime simbolurile originare ale sărbătorii (potcoavă, trifoiul, cosarul) ar fi opțiunea ideal. Pietrele maro, bej, verzi și carneolul sunt specifice acestui semn zodiacal de pământ.

Balanță. Balanțele sunt firi echilibrate, corecte și relaxate, care apreciază artă în toate formele sale. De aceea, mărțișorul pentru ele poate să fie neconvențional, jucăuș, hazliu sau cu un stil mai puțîn comun (vintage, de pildă). Cuprul, culoarea verde și opal sunt 3 elemente care însoțesc cu brio mărțișorul acestei zodii.

Scorpion. Pasionați de ocultism, pasionali și misterioși, scorpionii vor dori cu siguranță un mărțișor unic, rar, pe care nimeni altcineva nu l-a mai primit în afară de ei. Roșul închis, fierul/oțelul sau piatră norocoasă a zodiei, acvamarinul, nu trebuie să lipsească din componentă mărțișorului perfect pentru scorpioni.

Săgetător. Amuzanți, jucăuși și dornici de aventură, săgetătorii vor pune mare preț pe un mărțișor cu încărcătură spirituală, fie că face referire la viață personală sau la simboluri culturale care ii reprezintă într-un fel sau altul. O opțiune inspirată pentru această zodie sunt martisoarele confecționate din cositor (metalul caracteristic) sau bijuterii încastrate cu topaz și perle.

Capricorn. Tradiționaliști și maturi, capricornii vor acceptă cu bucurie un mărțișor clasic, confecționat cu simbolurile de rezonanță legendara evocate de-a lungul timpului. De aceea, un simplu șnur alb-roșu poate să mulțumească un destinatar din această zodie. Rubinul și pietrele negre pot însoți cu succes un mărțișor pentru capricorni.

Vărsător. Varsatorii sunt pasionați de nou și invenții, astfel că mărțișorul destinat lor trebuie să fie ingenios, deosebit și total ieșit din comun. Nuanțele diverse de albastru și piatră norocoasă a zodiei, granatul, sunt recomandate în cazul acestor nativi.

Pești. Peștii, ființe superstițioase și intuitive, se vor regăși în unui mărțișor care reprezintă corpurile cerești, simboluri religioase, amulete norocoase si alte imagini mistice. Ametistul funcționează că un talisman norocos pentru pești, iar culoarea lor norocoasă este albastrul deschis.

Noua modă de cadourile pentru 8 Martie: trandafirul criogenat! Cât vă costă, domnilor, să vă surprindeți partenera cu un... OZN surprins pe Google Earth, în apropiere de Antarctica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x