Antena Căutare

"Fantomele" de pe Facebook: 8.000 de utilizatori mor in fiecare zi

Nebunia Facebook a cuprins toata planeta. Nu mai misca nimic, nu mai rasufla nimeni si nu mai exista viata fara reteaua de socializare. De unde si vorba: Nu ai facebook, nu existi!

Nu mai incape indoiala ca fara Facebook nu mai exista trai, iar unii si-ar da sufletul pentru o postare cu un milion de "like-uri". Partea neagra, daca ii putem spune asa, a retelei de socializare o reprezinta faptul ca este una dintre cele mai mari comunitati cu persoane decedate. Chiar daca utilizatorii sunt in cea mai mare parte tineri se estimeaza ca peste 8.000 de oameni care au cont mor in fiecare zi.


Mai exact, in cazurile in care Facebook afla despre moartea unui utilizator, profilul decedatului intra intr-un stadiu "memorial", in care cererile de prietenie sunt respinse automat. Mai mult, echipa lui Mark Zuckerberg s-a gandit sa faca o aplicatie cu ultima declaratie, ce sa fie distribuita imediat dupa ce mori. Ar putea fi considerata un fel de testament sentimental, in care poti spune tot ce ai avut pe suflet: pe cine ai iubit cel mai mult, care au fost dorintele tale si cele mai ascunse secrete pe care ai fi vrut sa le faci cunoscute doar dupa moarte.

In prezent, se estimeaza ca sunt peste 20 de milioane de "fantome" pe Facebook, persoane care au murit si paginile lor nu au fost dezactivate. In plus, se preconizeaza ca pana in 2015, vor muri aproximativ 50 de milioane de abonati.

Facebook detine aproape un miliard de utilizatori si ar putea deveni a treia tara ca populatie din lume, daca oamenii de pe reteaua de socializare si-ar pune in cap sa ceara independenta pentru un stat.

Numai dragostea poate opri un tren din Suedia!... Licoare frantuzeasca, marketing japonez: Scaldatul in vin, o traditie care vinde bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x