Antena Căutare

A ars 2 milioane de dolari pentru a se încălzi şi cheltuia 2.500 pe lună pe elasticele cu care îşi lega banii. Era atât de bogat, încât avea depozite de bani mâncaţi de şobolani

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din istorie. Potrivit fiului sau, acesta a ars peste 2 milioane de dolari pentru a se incalzi in, intr-o singura noapte, în timp ce fugea de autorităţi.

Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din istorie. Potrivit fiului său, acesta a ars peste 2 milioane de dolari pentru a se încălzi, într-o singură noapte, în timp ce fugea de autorităti.

Se spune că acesta a aprins un foc în aer liber folosind grămezi de bani lichizi, dolari americani, într-un refugiu din munte, în timp ce era urmărit de autorități, relatează descopera.ro.

În 1989, Pablo Escobar era situat pe poziția a 7-a în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume, cu o avere de 25 de miliarde $. In fiecare lună, columbianul cheltuia 2500$ numai pe elasticele cu care își lega bancnotele, scrie gsp.ro.

Anual, o zecime din banii pe care îi producea erau mâncaţi de șobolani, fdeoarece depozitele erau prea mari pentru a fi ferite de rozătoare.

Fiul lui Escobar a declarat pentru revista columbiană Don Juan că miliardarul era obsedat de siguranță. Astfel, şi-a achiziționat propria companie de taxi.

A fost responsabil pentru mai multe atacuri teroriste cu bombe, a omorât candidați la președinție, judecători, jurnaliști și șefi de poliție.

A trăit toată viața după un singur crez "plata o plomo", plată sau plumb (glonț). Se estimează că Pablo Escobar ar fi ucis în jur de 4.000 de persoane.

Acesta a fost găsit și ucis pe 2 decembrie 1993, în timp ce se afla pe acoperișul unei case din Medellin. Temutul trafcant a fost doborât de către o echipă specială formată din ofițeri columbieni și americani.

Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! Motivele banale pentru care avioanele pot avea întârzieri. Lipsa pliantelor cu inf... E descoperirea secolului. Cum poți deschide ușa unei mașini cu ajutorul unei mingi de tenis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x