A câștigat 5.000.000 de euro la loto, după ce a fost concediat, din cauza pandemiei! Primul lui plan, incredibil! „M-am hotărât imediat”

Un tată tânăr din Australia a câștigat aproximativ 5.000.000 de euro la loto, după ce a fost concediat, din cauza pandemiei de coronavirus.

A câștigat 5.000.000 de euro la loto, după ce a fost concediat, din cauza pandemiei! Primul lui plan, incredibil! „M-am hotărât imediat”

Tânărul, în vârstă de 20 și ceva de ani, care a rămas fără locul lui de muncă drept agent de securitate, făcea cumpărături pentru fiica lui în vârstă de trei ani, când a decis să joace la loto.

„Vreau doar să mă duc acasă și să îmi îmbrățișez fetița. Întotdeauna spun că viața ar putea fi un vis – iar în momentul acesta, chiar așa pare. De fiecare dată când citesc despre câștigători la loto mă gândesc că mie nu mi s-ar putea întâmpla”, a spus el, după ce și-a ridicat premiul.

Câștigătorul la loto nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire pentru a se hotărî ce vrea să facă cu o parte din suma uriașă.

A câștigat o avere la loto, la 16 ani, și a făcut-o praf! Pe ce și-a irosit toți banii și cum trăiește acum. „Eram prea tânără”

„Primul om căruia o să îi spun va fi fratele meu. L-am admirat dintotdeauna. În prezent se chinuie să facă rost de bani pentru a cumpăra o casă. O să îi cumpăr eu casa pe care și-o dorește!”, a spus el.

Au câștigat 1.000.000 de euro la loto și au făcut cel mai frumos gest! „Nu am crezut că va veni ziua în care vom avea puterea să facem așa ceva”

Tânărul, din Armadale, Perth, a completat: „În plus, mama va primi o mașină nouă, iar eu îmi voi cumpăra o casă și îmi voi aranja copilul”.

Câștigătorul a adăugat că se va întoarce la școală, își va lua diploma în comerț și va învăța cum să își managerieze banii.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri