Antena Căutare

Phil Ivey a castigat 9 milioane de euro la poker, in doar sapte ore! Clubul refuza sa-i plateasca banii

Phil Ivey, unul dintre cei mai buni jucatori de poker din lume, a reusit sa castige 9 milioane de euro, in sapte ore de joc. Cazinoul a demarat o ancheta si refuza sa ii ofere castigul.

Phil Ivey a jucat Punto Banco baccart, intr-o camera privata, la Crockfords Club, cel mai vechi cazinou din Marea Britanie. Insotit de o femeie, Ivey a jucat pe o miza de 60.000 de euro si, desi la inceput a inregistrat pierderi de 600.000 de euro, a reusit sa castige aproape 3 milioane de euro la finalul partidei, din prima noapte. A doua seara, a revenit la club si si-a marit castigul cu inca 6 milioane de euro. Astfel, in doar sapte ore de joc, el a strans 9 milioane de euro.

Ivey a cerut ca banii sa fie virati in contul sau, insa reprezentantii cazinoului i-au platit doar 1,2 milioane de euro. Ei au declarat ca vor demara o ancheta, dupa ce au aflat ca femeia care il insotea a primit interdictie de a mai intra in alte cazinouri din zona.

Desi au inspectat cartile de joc si filmarile din cele doua nopti, anchetatorii inca nu au reusit sa demonstreze ca Ivey ar fi trisat.

Phil Ivey nu a dorit sa comenteze incidentul, insa asteapta sa isi primeasca castigul.

FOTO: Twitter


O expozitie deschisa la New York prezinta tehnicile de trucare a fotografiilor de dinainte de Photoshop... Numarul laureatilor cu Nobel dintr-o tara este direct proportional cu consumul de ciocolata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x