Căutare Live

A crezut că i-a apărut o iritație din cauză că a petrecut prea mult, dar adevarul era altul. Ce alergie gravă a făcut o studentă

O studentă a crezut că a dezvoltat o iritație din cauza unui stil de viață dezechilibrat, ce includea și mult alcool, dar, de fapt, făcuse o alergie la un produs pe care îl folosesc aproapte 65 la sută dintre femei.

Pilulele contraceptive pot avea ca efect secundar o alergie gravă a pielii

Shutterstock

Ella Holley a crezut că partea inferioară a corpului i s-a umplut de pete neuniforme, de culoare roșie pentru că avea un regim alimentar nesănătos, beamult alcool și pierdea nopțile, potrivit The Mirror.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, avea corpul plin de pete roșii, umflate și pe alocuri dureroase.

Contraceptivele pot avea ca efecte secundare printre care inflamarea vaselor mici de sânge

Ulterior, tânăra a mers la medic și acesta i-a precizat că a experimentat un episod de alergie la vasele de sânge, ca un efect secundar al utilizării pilulelor contraceptive.

Eram foarte îngrijorată, pentru că mi-am pus mai multe întrebări. Nu știam dacă iritația era de la pilule, de la alcool, de la prea multe nopți nedormite și petreceri și alimentație nesănătoasă, așa cum se întâmplă atunci când ești student, a precizat tânăra.

Citește și:Ele sunt fetițele care nu au voie să stea la soare. Ce pățesc Amielle și Taya dacă razele le ating pielea

Inițial, nici medicii nu au știut exact ce se întâmplă și a fost supusă mai multor investigații. Tânăra a renunțat la pilulele contraceptive și, după câteva zile, iritația a încput să se retragă puțin câte puțin.

Citește și:Ea este femeia alergică la frig. Ce se întâmplă dacă îi este rece și cum reușește să țină sub control afecțiunea de care suferă

A fost foarte dureros. Îmi amintesc că nu puteam nici să-mi ating picioarele și trebuia să fac duș cu apă rece pentru că apa caldă îmi dădea senzația de arsură, își amintește tânăra.

De ce nu trebuie să clătești farfuriile înainte de a le pune în mașina de spălat vase. Multe gospodine fac această greșe... Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motiv...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x