Antena Căutare

VIDEO/ A crezut că totul s-a terminat! Surpriză de proporții pentru o mireasă în mijlocul nunții: „Oprește nunta, ar fi trebuit să fiu eu!”

O mireasă a trecut prin clipe de coșmar atunci când în mijlocul nunții ei a apărut o femeie care urla din toți rărunchii: „Oprește nunta! Ar fi trebuit să fiu eu!”

VIDEO/ A crezut că totul s-a terminat! Surpriză de proporții pentru o mireasă în mijlocul nunții: „Oprește nunta, ar fi trebuit să fiu eu!” Galerie
Surpriză mireasă

Stacey Owen era la jumătatea nunții când femeia a început să urle isterică. Proaspeții căsătoriți se aflau pe ringul de dans al hotelului Ty Newydd Country din Aberdare, Țara Galilor, când o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă s-a îndreptat spre mire și a început să-l lovească cu buchetul peste costumul lui nou.

Dar, din fericire, după câteva minute în care mireasa a crezut că „fosta nebună” a soțului ei și-a făcut apariția direct la nuntă, a afla că de fapt domnișoara de onoare Jan, care le pregătise o surpriză.

VIDEO/ A crezut că totul s-a terminat! Surpriză de proporții pentru o mireasă în mijlocul nunții: „Oprește nunta, ar fi trebuit să fiu eu!”

Surprisă mireasă

„La început, luminile au început să se stingă și nu am putut să-i văd fața prea bine, așa că m-am gândit doar că este una dintre fostele lui Keri. Dar când s-au aprins luminile, am putut vedea chipul lui Jan și am știut cine era atunci. Partenerul meu a fost îngrozit la început”, a spus mireasa.

Cu siguranță invitații își vor aminti de aceste momente amuzante. În timpul momentului toți rădeau și filmau momentul inedit din timpul nunții.

„Toată lumea de la nuntă râdea și se ascundeau atunci când ea îmi bătea soțul cu florile”, a spus mireasa.

Peste 100 de liceeni şi-au prezentat creaţiile la un concurs de robotică desfăşurat la Bistriţa... Românii, cei mai credincioși europeni. Milioane de oameni sunt absolut siguri că Dumnezeu există și se roagă zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x