Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A dansat dezbrăcată într-o fântână din Las Vegas și a fost filmată! Imagini interzise minorilor! - Video

O femeie a fost filmată în timp ce dansa dezbrăcată într-o fântână de la faimosul Caesars Palace din Las Vegas, în fața unui grup de oameni.

O femeie a fost filmată în timp ce dansa dezbrăcată într-o fântână de la faimosul Caesars Palace din Las Vegas, în fața unui grup de oameni.

Identitatea femeii care a dansat dezbrăcată în fântâna de la Caesars Palace nu este cunoscută. Nu este cunoscut nici motivul pentru care aceasta era complet dezbrăcată.

Poliția din Las Vegas a transmis că nu au fost făcute arestări în acest caz, iar reprezentanții securității de la Caesars Palace au refuzat să precizeze când a avut loc incidentul.

O filmare de la incident a fost publicată pe internet, generând numeroase comentarii.

„Aceasta este dovada că ceea ce se întâmplă în Vegas nu rămâne în Vegas”, „Unii oameni pur și simplu nu pot face față în Las Vegas” și „Nimic de văzut aici – doar o zi normal în Vegas”, au fost câteva dintre comentariile publicate în legătură cu acest incident

Cu aproape 4.000 de încăperi, Caesars Palace, deschis în 1966, este unul dintre cele mai mari și luxoase hoteluri și cazinouri din Las Vegas. Aici au fost prezente mai multe celebrități, de-a lungul timpului. Între acestea s-au numărat Frank Sinatra, Elton John, Mariah Carey și Diana Ross.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro