Live acumFilm: A fost odata un print
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

A devenit tatăl a peste 50 de copii în ultimele lunii și n-are de gând să se oprească: ”E foarte stresant, dar îmi place tot ceea ce fac. Ajut femeile să-și clădească familii!”

Declan Rooney, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Marea Britanie, este considerat drept cel mai prolific donator de spermă, căci a reușit, de-a lungul timpului, să facă peste 50 de femei fericite dăruindu-le câte un copil fiecăreia.

Este tatăl a opt copii, pe care i-a conceput cu patru femei diferite și a făcut înconjurul lumii, după ce a făcut posibilă nașterea a peste 50 de copii.

Considerat o adevărată mașină de făcut copii, Declan și-a creat o aplicație de mobil, pe care o utilizează pentru a se promova ca donator privat, el nefiind plătit, conform spuselor sale, pentru faptul că își donează lichidul fiziologic.

”Nu mi-e rușine cu ceea ce fac. Am ajutat multe femei să-și întemeieze familii!”, a mărturisit el pentru Daily Mail.

De asemenea, el a precizat că întregul proces este încheiat numai dacă femeia care-și dorește să devină mamă acceptă să primească lichidul fiziologic fără contact sexual și nu fumează pe toată perioada sarcinii. Mai mult de atât, el este atent și la posibilitățile financiare ale femeilor, pentru că-și dorește ca micuții să aibă o viață lipsită de griji.

Declan a mărturisit, printre altele, că este foarte căutat de când a început să se promoveze în online, însă încearcă să-și limiteze donațiile la două pe zi, el dezvăluind că activitatea lui este deosebit de stresantă, căci are și un partener sexual.

Sursa: Daily Mail

Recomandari