Căutare Live

A fost acordat titlul de Miss Holocaust 2018! Cine este câștigătoarea concursului de… da, frumusețe! Obiceiul INCREDIBIL prin care se menține în formă, la 93 de ani

O femeie în vârstă de 93 de ani, Tova Ringer, care a supravieţuit lagărului de concentrare Auschwitz din Polonia ocupată de nazişti, a câştigat concursul de frumuseţe Miss Holocaust 2018, ce a fost organizat în Israel.

O femeie în vârstă de 93 de ani, Tova Ringer, care a supravieţuit lagărului de concentrare Auschwitz din Polonia ocupată de nazişti, a câştigat concursul de frumuseţe Miss Holocaust 2018, ce a fost organizat în Israel.

Născută în Polonia, Tova Ringer a fost transferată la Auschwitz pe vremea când avea vârsta de 14 ani. Ea a petrecut trei ani în acel lagăr, în care a muncit în schimburi de câte 12 ore în fiecare zi.

Duminică, Tova Ringer a fost desemnată Miss Holocaust 2018, impunându-se într-un concurs de frumuseţe la care au participat 12 concurente.

„Datorită supravieţuitorilor Holocaustului avem astăzi statul Israel şi trebuie să îl protejăm, pentru a cinsti şi mai bine memoria supravieţuitorilor Holocaustului", a declarat ea.

„Mulţi oameni nu sunt conştienţi de magnitudinea ororilor Holocaustului şi, uneori, există anumiţi oameni care cred că supravieţuitorii Holocaustului nu sunt normali şi că ei exagerează descrierea faptelor de atunci", a mai spus câștigătoarea.

Părinţii, bunicii şi unii dintre fraţii Tovei Ringer au murit în lagărul de concentrare de la Auschwitz.

Tova Ringer deţine un magazin de bijuterii, pe care l-a deschis în colaborare cu regretatul ei soţ în Haifa, un oraş din nordul Israelului. Ea merge pe jos cel puţin doi kilometri pe zi. Tova are doi fii şi 11 strănepoţi.

Mulţi dintre supravieţuitorii Holocastului se simt stigmatizaţi de acea experienţă, „ca şi cum ar purta o pată", a declarat Tami Sinar, purtătoarea de cuvânt a organizatorilor concursului.

„Acest eveniment oferă concurentelor un sentiment bun, sentimentul că sunt frumoase", a adăugat ea.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri