Antena Căutare

A fost concediată în ziua în care a obținut jobul! Uite cum a reușit această tânără să facă tot internetul să râdă de ea!

O tânără din Marea Britanie a reușit să stârnească amuzamentul tuturor de pe internet atunci când a doborât un adevărat record de angajare.

O tânără din Marea Britanie a reușit să stârnească amuzamentul tuturor de pe internet atunci când a doborât un adevărat record de angajare.

Spre deosebire de alții, tânăra nu a părut atât de fericită că a fost angajată. A postat pe Twitter un mesaj destul de ironic, în care anunța că va începe a doua zi un „job afurisit”.

Dar ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Angajatorul i-a răspuns pe Twitter că nu va mai începe niciun job afurisit, căci tocmai a fost concediată. Mai mult decât atât, acesta i-a urat „succes cu viața fără bani și fără job”.

Tânăra a făcut haz de necaz și și-a anunțat prietenii de pe rețeaua de socializare că tocmai a fost concediată online. Aici a început amuzamentul tuturor. Unii au râs că a doborât un record, fiind prima angajată concediată înainte de a fi lucrat. Altora nu le-a venit să creadă cum șeful a prins-o pe nemulțumita angajată.

Povestea ei a devenit, în scurt timp, virală în toată lumea.

N-ai fi crezut că aşa ceva este posibil! Cum arată cea mai bătrână pisică din lume! ATENŢIE, are 121 de ANI!... Cel mai scump tablou din lume, echivalentul a peste 850 de mii de salarii medii din România. Cum arată capodopera de 300...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x