Antena Căutare

A fost lansata "prima limuzina acvatica". Costa aproape 2 milioane de euro

C-Explorer 5 este modelul la care producatorul de submarine olandez U-Boat Worx a lucrat timp de doi ani. In sfarsit, acesta a fost lansat, cu mare pompa, la Monaco, in cadrul un eveniment de profil. Prototipul este numit de producator "prima limuzina acvatica"

Produsul se adreseaza publicului detinator de yahturi si insule, iar pretul este pe masura asteptarilor: 1,9 milioane de euro.

CE5, cum i se spune pe scurt limuzinei, poate “caza” pentru patru pasageri, pe langa pilot si beneficiaza de baterii litiu-ion. In plus, poate cobori pana la o adancime de 300 de metri, unde isi poate mentine viteza de 3 noduri.

Este adevarat, nu si-l poate permite oricine, insa modele ale aceluiasi producator pot fi achizitionate si mai ieftin: C-Explorers 2 si 3, precum si submarinele C-Quester.

Cu toate astea, cine vrea aroganta, cumpara direct limuzina!

Pentru Liz si Richard votca a fost putina! De aia s-au despartit!... Cuvantul anului 2012, in engleza! Un fel de "aroganta" romaneasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x