Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Erik Sprague, poreclit “Omul șopârlă”, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită look-ului său neobișnuit. De-a lungul anilor, Sprague și-a supus corpul la mai multe modificări pentru a arăta cât mai aproape de o reptilă.

Printre modificările la care și-a supus Erik Sprague corpul se numără despicarea limbii, tatuarea corpului - și a feței - și pilirea dinților pentru a fi mai ascuțiți.

Citește și: Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

În viața reală, Sprague e artist de circ și își încântă publicul cu mai multe numere spectaculoase, printre care se numără și plimbarea unui șarpe foarte slab prin craniu - reptila intra pe nasul artistului și îi iese pe gură.

Cum arăta Erik Sprague înainte să devină “Omul șopârlă”

Sprague a vorbit în trecut cu Washington Post despre transformarea sa și cum este văzut de străini și familie.

“Toată lumea vrea să știe despre familia mea - care a fost reacția rudelor, genul ăsta de lucruri,” a declarat el în 2008. “Sunt foarte okay. Mă susțin foarte mult.”

Printre numerele de circ pe care le face Sprague se numără și inghiterea sabiei, ridicarea greutăților atârnate de piercing-urile din urechi - pentru care deține și un Record Guiness - și ridicarea unui butoi cu bere atârnat de urechi și învârtirea lui.

Potrivit lui Sprague, înfățișarea sa nu mai atrage chiar atât de multe priviri curioase de când a început să apară la televizor.

“Când recunoști fața unei persoane, simți că ai o legătură cu acea persoană, chiar dacă nu prea o cunoști și asta duce la o dorință de a fi politicos,” a declarat el. “Și, în cazul meu, e aproape imposibil să îmi uiți fața.”

Citește și: Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Înainte să devină “Omul șopârlă”, Sprague aavea deja mai multe tatuaje tribale și un piercing în nas, așa cum se observă în imaginea pe care a publicat-o pe propriul cont de Instagram, surprinsă după ce avusese un accident periculos cu unul dintre numerele sale de circ.

Acum în vârstă de 48 de ani, Sprague și-a început transformarea în “Omul șopârlă” în urmă cu 20 de ani. A petrecut peste 700 de ore în saloanele de tatuaj pentru a-și obține înfățișarea neobișnuită și a apelat chiar și la implanturi în sprâncene.

Recomandari