Căutare Live

A fost poreclit “Omul șopârlă” după ce și-a despicat limba și umplut corpul de tatuaje. Cum arăta Erik Sprague înainte

Erik Sprague, poreclit “Omul șopârlă”, a devenit cunoscut în întreaga lume datorită look-ului său neobișnuit. De-a lungul anilor, Sprague și-a supus corpul la mai multe modificări pentru a arăta cât mai aproape de o reptilă.

Printre modificările la care și-a supus Erik Sprague corpul se numără despicarea limbii, tatuarea corpului - și a feței - și pilirea dinților pentru a fi mai ascuțiți.

Citește și: Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

În viața reală, Sprague e artist de circ și își încântă publicul cu mai multe numere spectaculoase, printre care se numără și plimbarea unui șarpe foarte slab prin craniu - reptila intra pe nasul artistului și îi iese pe gură.

Cum arăta Erik Sprague înainte să devină “Omul șopârlă”

Sprague a vorbit în trecut cu Washington Post despre transformarea sa și cum este văzut de străini și familie.

“Toată lumea vrea să știe despre familia mea - care a fost reacția rudelor, genul ăsta de lucruri,” a declarat el în 2008. “Sunt foarte okay. Mă susțin foarte mult.”

Printre numerele de circ pe care le face Sprague se numără și inghiterea sabiei, ridicarea greutăților atârnate de piercing-urile din urechi - pentru care deține și un Record Guiness - și ridicarea unui butoi cu bere atârnat de urechi și învârtirea lui.

Potrivit lui Sprague, înfățișarea sa nu mai atrage chiar atât de multe priviri curioase de când a început să apară la televizor.

“Când recunoști fața unei persoane, simți că ai o legătură cu acea persoană, chiar dacă nu prea o cunoști și asta duce la o dorință de a fi politicos,” a declarat el. “Și, în cazul meu, e aproape imposibil să îmi uiți fața.”

Citește și: Femeia care și-a scos coastele ca să semene cu un personaj de desene animate. Cum arăta înainte să-și deformeze corpul

Citește și
colaj vlad gherman
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Colaj cu Loredana și Nick Casciaro, la X Factor 2021
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
colaj-antonia-zâmbește
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Mai multe articole

Înainte să devină “Omul șopârlă”, Sprague aavea deja mai multe tatuaje tribale și un piercing în nas, așa cum se observă în imaginea pe care a publicat-o pe propriul cont de Instagram, surprinsă după ce avusese un accident periculos cu unul dintre numerele sale de circ.

Acum în vârstă de 48 de ani, Sprague și-a început transformarea în “Omul șopârlă” în urmă cu 20 de ani. A petrecut peste 700 de ore în saloanele de tatuaj pentru a-și obține înfățișarea neobișnuită și a apelat chiar și la implanturi în sprâncene.

Femeia care poartă cele mai îndrăznețe costume de baie. Cum arată JNL la 45 de ani, după zeci de apariții controversate... Provocarea care le dă mari bătăi de cap internauților. Tu în cât timp reușești să găsești veverița dintre copaci?...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri