Căutare Live

A găsit o lămâie uriașă, de 2,6 kg, în grădină și când a tăiat-o a avut o surpriză. Cum arată interiorul fructului neobișnuit

Doi tineri din East Fremantle au avut parte de o surpriză după ce au plantat un lămâi în propria curte. Deși nu se așteptau ca pomul fructifer să le ofere lămâi, s-au trezit cu un fruct uriaș. Chef Melissa Palinkas a făcut publică fotografia cu alimentul de 2,6 kilograme.

Doi tineri din East Fremantle au avut parte de o surpriză după ce au plantat un lămâi în propria curte

Melissa a împărtășit cu entuziasm o imagine a unei lămâi uriașe, crecute chiar în curtea localnicilor. Fructul cântărea 2.6 kilograme și era, evident, mult mai mare pe lângă o lămâie obișnuită.

Femeia, care locuiește în Australia de Vest, a declarat pentru Daily Mail că lămâia neobișnuită a apărut în iunie. Intrigată de dimensiunea ei, Chef Palinkas a ales să folosească alimentul pentru o salată după ce a observat că nu are suficient suc.

”Este dulce, așa că am curățat-o și am făcut o salată de lâmâie cu zucchini și măsline verzi, cu un dressing din suc de lămâie. Partea din mijlocul seamănă mult cu lime-ul care e cultivat în Australia.”, a specificat ea.

Citește și: Annika Arnout, o fetiță de doar patru ani pasionată de insecte, a făcut o descoperire rară. Peste ce a dat și ce spun specialiștii

Cum arată pe interior lămâia uriașă

Conform Chefului, lămâia uriașă este un hibrid între citron și fructul obișnuit, galben, pe care majoritatea oamenilor îl folosesc în bucătărie.

Când a tăiat lămâia, Melissa a observat că pulpa fructului avea dimensiuni reduse. Coaja era foarte groasă, iar mijlocul dulce, fără pic de amărăciune.

Citește și: Ruben Dougherty, un băiețel campion la arte marțiale, a primit un diagnostic de la un străin, pe net. Medicii au confirmat boala

”Am tăiat-o și am făcut câteva cercetări. Când am căutat pe Google după lămâie gigantă, am descoperit că este o lămâie Ponderosa, originară din Amalfi. La fel ca o lămâie Cedro pe care am folosit-o înainte, fără suc.”, a explicat ea.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
Colaj cu Fatima Gomes
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Fatima Gomes a devenit celebră pe Internet după ce a învățat să-și accepte afecțiunea din naștere. Cum arată fiul ei
Regina Elisabeta a Marii Britanii imbracata elegant, in costum negru si cu palarie neagra
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Ce i-a recomandat medicul Reginei Elisabeta a II-a să consume după ce i-a interzis ginul. Obiceiurile bizare ale suveranei
Mai multe articole

Ce este o lămâie Ponderosa

Lămâile Ponderosa provin dintr-un răsad întâmplător descoperit în anii 1880 și sunt cel mai probabil un hibrid de citron și lămâie. Au fost numiți și lansați în pepinierele comerciale în 1900.

Fructul lămâii pitice Ponderosa seamănă mult cu cel al cedrei. Poartă fructe mari, de dimensiuni de grapefruit, de culoare verde pal, cu o coajă groasă și brăzdată. În timp ce fructul este suculent, este extrem de acid.

Citește și: De ce cafeaua îi face pe unii oameni să se simtă somnoroși. Iată care este cauza principală

De obicei cultivat ca ornament, deși fructul poate fi folosit în locul lămâii, Ponderosa are flori de nuanțe violete. La fel ca toți lămâii sau hibrizii, lămâile Ponderosa sunt foarte sensibile la frig și îngheț.

Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Annika Arnout, o fetiță de doar patru ani pasionată de insecte, a făcut o descoperire rară. Peste ce a dat și ce spun sp...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri