Căutare Live

A găsit pe stradă un câine cu un bilet suspect lângă el. Ce scria acolo a făcut-o pe o tânără să ceară ajutor

Lais Chesine Monfrinato, o tânără din Mairinque, Brazilia, a postat pe social media fotografia unui cățel abandonat fix în fața casei sale, alături de care era un bilet. Când a văzut ce scria a cerut imediat ajutor.

Lais Chesine Monfrinato, o tânără din din Mairinque, Brazilia, a postat pe social media fotografia unui cățel abandonat fix în fața casei sale, alături de care era un bilet. Când a ăzut ce scria a cerut imediat ajutor.

shutterstock

Persoanele care au sau au avut animale de companie pot înțelege cât de multă bucurie aduc în viața oamenilor aceste suflete. Cu toate astea, nu toată lumea apreciază compania animalelor și, uneori, prietenii blănoși sunt abandonați de tutorele lor.

Ca în cazul de față, câinele a fost lăsat în fața casei tinerei Lais, cu o pătură, ceva de mâncare și un bilet, care a pus-o imediat pe gânduri. Acesta nu a așteptat prea mult și imediat a cerut ajutor prietenilor virtuali.

Ce scria pe biletul găsit lângă animalul de companie

Cățelușul lăsat lângă ușa ei și avea lângă un bilet, care a făcut-o să ceară imediat ajutor. Cunoscută drept o activistă în ceea ce privește viața și sănătatea animalelor de companie, acesta a tras un semnal de alarmă, după ce a găsit blănosul abandonat la casa sa cu un bilet pe care scria: „Îmi pare rău, te rog să ai grijă de ea”.

Tânăra și-ar fi dorit să îl adopte ea, însă având deja acasă trei pisici adoptate, ar fi fost un chin pentru toate cele patru animale să stea în aceeași locuință vreme îndelungată, motiv pentru care a cerut ajutor prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește și: O mamă și-a lăsat bebelușul în cameră cu câinele, fără să știe ce avea să urmeze. Ce a reușit să filmeze când s-a întors

Din fericire, una dintre prietenele ei, Rosane Carraco, care a fost mișcată de poveste, a decis să adopte câinele. Lais știa că blănosul ajunge pe mâini bune, așa că nu s-a gândit de două ori și a decis să-i predea animalul prietenei sale, potrivit BoredPanda.

Citește și: Un bărbat și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Animalul a fost primit de noua familie pe 26 decembrie ca un cadou de sfârșit de an și i s-a dat un nou nume: Lua. Într-unul dintre interviuri, Rosane a dezvăluit că la început a fost îngrijorată. Femeia avea un câine de doi ani acasă, Mel, așa că nu știa dacă cei doi vor putea trăi împreună. Dar grijile ei au dispărut de îndată ce ambele animale s-au întâlnit și s-au împrietenit.

Citește și: Au crezut că al lor câine vrea să atace copilul, dar îi salva viața. Ce au observat când s-au uitat la bebeluș

Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok... Bărbatul care nu s-a mai spălat de 67 de ani. Care e starea lui de sănătate după consultul medicilor...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 4 iulie – 10 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Ultimele știri
x