Antena Căutare

A ieșit la o întâlnire cu un bărbat de pe Tinder și a fost atât de neplăcut încât 3 ani nu a mai mers la date-uri. Ce a pățit

Emma Reynolds susține că prima ei întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder a mers atât de prost încât nu a mai ieșit, timp de trei ani jumătate, la alte date-uri. Ea a povestit pe TikTok ce s-a întâmplat.

colaj de imagini cu o femeie care face un clip pe tiktok despre o intalnire tinder Galerie
Emma Reynolds susține că prima ei întâlnire cu un bărbat cunoscut pe Tinder a mers atât de prost încât nu a mai ieșit, timp de trei ani jumătate, la alte date-uri. Ea a povestit pe TikTok ce s-a întâmplat | Captura TikTok

Utilizatorul TikTok, Em Dog Millionaire, a relatat tot ce s-a întâmplat la întâlnirea care a făcut-o să refuze toate date-urile care i-au fost propuse în ultimii trei ani jumătate.

''A fost îngrozitor, îngrozitor'', a spus Emma Reynolds, adăugând că aceasta a fost prima ei întâlnire după ce a ieșit dintr-o relație în care fusese încă din liceu.

Potrivit femeii, lucrurile păreau în regulă la început - puțin prea bine, pentru că bărbatul era atât de arătos, încât femeia presupuse că ar putea fi un escroc.

După ce au discutat o vreme, cei doi au decis să se întâlnească în sfârșit. Au stabilit să se vadă în Brisbane, de unde este Emma.

Citește și: O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere

Cum a decurs întâlnirea dintre Emma Reynolds și bărbatul de pe Tinder

În ciuda faptului că putea ajunge cu ușurință, bărbatul a susținut că era greu pentru că nu are mașină. Pentru a decurge totul bine, femeia a decis să treacă și să-l ia de acasă.

”Își termină comanda și apoi se uită și pe mine și spune: Trebuie să plătesc pentru tine?”, a povestit ea despre momentul în care au ajuns la restaurant. ”Fata de la casă s-a uitat la mine și mi-a zis: Sora mea...”, a mai adăugat ea și a subliniat că lucrurile s-au înrăutățit din acest punct.

Nu numai că bărbatul a vorbit doar despre el, dar nici nu s-a oferit să-i aducă comanda la masă atunci când soneria a anunțat că este gata.

Citește și: Mit sau nu? Care e adevărul despre credința conform căreia alcoolul te încălzește dacă îl consumi și stai în frig

După ce au mâncat, el a sugerat să meargă la cinema. Emma a acceptat și s-a ferit să aleagă un film, spunând totuși că nu vrea să urmărească Jurassic World. Chiar aceasta a fost producția aleasă de bărbat.

”S-a uitat la mine până când, în cele din urmă, am scos cardul și am plătit pentru el. Ajunși în sală, bărbatul a ținut-o de mână până la finalul peliculei.

La final, el s-a urcat în mașina Emmei și a așteptat ca aceasta să-l ducă acasă. ”Am fost literalmente șocată. Este de fapt un miracol că am fost la o primă întâlnire cu actualul meu iubit, pentru că mi-a luat 3,5 ani să-mi fac curaj și să trec peste date-ul eșuat. A fost un coșmar”, a spus ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Luna Tavares-Fenner s-a născut cu un semn uriaș pe față, dar a reușit să scape de el cu ajutorul medicilor. Cum arată micuța acum

O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără ... După prima întâlnire cu un tânăr, femeia a primit cel mai neașteptat mesaj posibil. Ce i-a cerut acesta după câteva zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x