Antena Căutare

A încercat să își mărească sânii la jumătate de preț, dar ce a urmat a fost dezastru! Femeia susține că implanturile i-au „căzut”

O femeie din Marea Britanie a călcat pragul medicului estetician pentru o operație de înlocuire de implanturi, însă schimbarea pe care o aștepta cu sufletul la gură s-a transformat rapid într-un coșmar, care i-a pus sănătatea în pericol. Iată situația tulburătoare în care a ajuns!

colaj operatie implanturi mamare
Femeia a ajuns să trăiască o adevărată traumă și să intre și în depresie. Ce s-a întâmplat | Pixabay

Femeia, în vârstă de 48 de ani, s-a gândit să facă economie și a apelat la serviciile unui medic care îi cerea doar puțin peste jumătate din prețul standard, însă se pare că și operația fost realizată tot „pe jumătate”. Aceasta a găsit rapid o clinică în Turcia și și-a făcut programare, fără să mai analizeze riscurile.

Kelly Young, din New Malden, Londra, mama a doi copii, a povestit experiența sa traumatizantă, dezvăluind că în scurt timp implanturile i-au „căzut” și a fost nevoită să își refacă operația de încă două ori.

Femeia a ajuns să fie nevoită să renunțe de tot la implanturi, în urma unor complicații grave

La doar câteva săptămâni distanță de operație, a dezvăluit că o cusătură i s-a desprins, iar prin orificiul creat implantul i-a ieșit pur și simplu prin piele. Totodată, aceasta a fost îngrozită să observe că locul se infectase, fiind plin cu puroi.

Intervenția a costat în jur de 3.700 de lire, iar Kelly nu era la prima augumentare mamară nereușită. Prima operație a avut loc în urmă cu mai bine de un deceniu, însă unul dintre sâni s-a lăsat în timp și a devenit inestetic.

Astfel, din dorința de sâni mai „ridicați” cu un efect mai voluptuos, aceasta s-a grăbit să se programeze la o clinică din străinătate pentru a-și înlocui implanturile, acolo unde a găsit cel mai convenabil preț. De obicei, operația de implant mamar costă aproximativ 6.000 de lire sterline în Marea Britanie. Cu toate acestea, în Turcia poate costa doar 3.200 de lire sterline.

Citește și: Cum să cureți corect fierul de călcat. Sfaturi utile de la specialiști

La operația de „corectare”, infecția a devenit și mai puternică. Femeia s-a ales cu „găuri” în sâni

Terifiată de rezultatul cu care s-a ales, Kelly a decis să se întoarcă în Turcia, pentru o operație de revizuire, deși a fost sfătuită să nu facă acest lucru, mai ales având în vedere condiția sa fizică, cu un implant care stătea să îi cadă.

La doar o zi după intervenția care trebuia să îi rezolve problemele, femeia a dezvăuit că a început să sângereze puternic din rana creată, însă medicul ar fi asigurat-o că era ceva „normal.” Când Young s-a întors în Marea Britanie, a observat o a doua „gaură” în sân, care se mărea pe zi ce trece.

Implanturile sale s-au infectat și a fost nevoie să fie îndepărtate de tot, lăsând-o cu „multe cicatrici” și un „piept plat”, așa cum a descris singură situația prin care a trecut. „Doctorul mi-a spus că este infectat și mi-a dat antibiotice. Mă întâlneam zilnic cu asistentele. A început să curgă mai mult puroi și deschizătura să devină tot mai mare. Trebuiau să împacheteze vată în gaură în fiecare zi pentru a nu se mai mări. Se înrăutățea în fiecare zi, mai avea puțin și implantul ieșea afară”, a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Femeia susține că a intrat în depresie din cauza traumei trăite

După ce i s-au îndepărtat implanturile, doamna Young a dezvăluit că i s-au prescris antidepresive și că în prezent caută un alt chirurg care să repare daunele, deoarece susține că nu poate rămâne așa. Medicii au sfătuit-o, totuși, pentru o perioadă mai lungă, să nu mai apeleze la astfel de proceduri.

Deși nu a fost taxată pentru cele două operații de revizuire, doamna Young a plătit în total 6.200 de lire sterline pentru operația inițială, zboruri și cazare. A plătit însă și cu sănătatea sa, deoarece acum suferă de depresie.

„Sunt foarte nemulțumită de rezultate. Nici nu îl mai las pe partenerul meu să mă vadă. Am o mulțime de cicatrici pe piept. Mă simt ca o altă persoană. Dar trebuie să refac operația, nu aș putea purta bikini altfel, vara ar fi un coșmar”, a declarat ea, sfătuind alte persoane să își aleagă cu grijă clinicile și medicii la care doresc să apeleze.

O tânără a descoperit o „minune” în cutia de pizza, chiar în timp ce mânca. A pozat totul și a arătat dovezile... Imagini scandaloase în fața unei biserici. O femeie se plimbă în fața lăcașului într-un costum sumar de călugăriță și pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x